Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegen férfival vagy egy haverral jobb a webkamerás hokizás?
Figyelt kérdés
Melyiknek milyen előnyei, esetleg hátrányai vannak?2022. nov. 3. 13:58
2/17 anonim válasza:
Élőben a jó, nem ilyen marha módokon. Élőben és egymásnak!
3/17 anonim válasza:
Nekem mindkettővel volt részem és ugyanolyan jó. De személyesen, egymásnak szerintem is sokkal jobb, viszont ha nincs rá lehetőség akkor meg lehet ezzel is elégedni.
Előny haverral hogy már ismeritek egymást és úgy tudtok beszélgetni, idegennel pedig izgalmas, hogy felfedezzétek egymás fantáziáját.
4/17 anonim válasza:
Vegyesen, de többször szoktam teljesen idegennel. Szeretem változatosan 😅
5/17 anonim válasza:
Szerintem is személyesen jobb, pl ott lehet akár egymásnak is.
Haverral voltak ilyen alkalmak.
6/17 anonim válasza:
Szerintem idegennel jobb,kicsi beszélgetés után
7/17 anonim válasza:
Haverral jobb, mert ismeritek egymast.
8/17 A kérdező kommentje:
Szerintem talán egy idegennel jobb, mert nincs tétje a dolognak, meg hát mindig új farkat láthatsz, ugyanakkor le is léphet, és akkor ott maradsz egymagad a csúcs előtt.
2022. nov. 4. 09:34
9/17 anonim válasza:
Ha haver, akkor az a kérdés, mennyire? Mert ha webkamerán keresztül hajlandó és közel van, megpróbálható offline is a dolog, ki tudja, mi lesz belőle...
A kamerás játék idegennel a legegyszerűbb, van egy nicknév és egy látvány, ez hatással van Rád és rá meg Te vagy hatással. Minden más a fantázia, és nagy eséllyel nem fogtok élőben találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!