Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már részed hokipartiban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már részed hokipartiban?

Figyelt kérdés
Volt már valakinek része circle jerk-szerű hokipartiban, amikor legalább hárman vertétek egyszerre (és nem történt több, csak hoki)? Hogy történt? Mennyire gyakori az ilyen, vagy ez csak ilyen fantáziaszerű dolog, ami nagyon ritka?

#maszturbálás #hokiparti #circlejerk
2023. szept. 24. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jópárban volt már részem mert kolis vagyok :D
2023. szept. 25. 19:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is szivesen kipróbálnék hasonlót. 25F
2023. szept. 26. 08:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Még semmilyen többes élményem nem volt, pedig - akár csak hokiként - például párommal együtt érdekelne valami.

34/F

2023. szept. 26. 14:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk olyan volt, még általános vége felé 7-ik, 8-ikban, hogy hoki versenyt nyomtunk tanitás után a dunaparton.

Elég beteg tétje volt, dehát na.

Az volt a lényeg, hogy mindenki kapott egy albert kekszet, olyan, mint a háztartási, csak nagyobb kicsit.

Arra kellett rá verni, és aki utolsónak ment el, annak meg kellett ennie az összes kekszet.

9-en voltunk.

Egyszer én is beszoptam sajnos😁😜

2023. szept. 26. 15:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Sportolóként a csapattársakkal, gimis és egyetemista kolisként is rendszeresen csináltuk, és sokszor akár tíznél is többen.

Voltak akik egymásét is kiverték, és sokszor rámarkoltak mások az én átlagon felüli méretemre is.

2023. szept. 27. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is volt osztálytársakkal ottalvós kiránduláson. 5en vertük a szobába takarodó után jól össze kentük a padlót :)
2023. szept. 28. 07:08
 17/19 sipekilaci ***** válasza:
100%
Sportegyesületi társakkal (még tizen- huszonévesen) sokszor volt. Amikor csak srácok voltunk és sátoroztunk, akkor szinte mindig ez volt az esti szórakozás. De még olyan ios előfordult, hogy jutott 10 srácra két lány és ők kérték, hogy megnézhessék.
2023. szept. 28. 10:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Sose, pedig akartam.

20f

2023. okt. 6. 06:55
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt már osztálytársakkal öltözőben és táborban is :D 18f
2023. okt. 6. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!