Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már részed hokipartiban?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek része circle jerk-szerű hokipartiban, amikor legalább hárman vertétek egyszerre (és nem történt több, csak hoki)? Hogy történt? Mennyire gyakori az ilyen, vagy ez csak ilyen fantáziaszerű dolog, ami nagyon ritka?2023. szept. 24. 16:45
1/19 anonim válasza:
Nekem volt. Haverokkal foci után maradtunk az öltözőben és a zuhany alatt. Azt csináltuk hogy aki a legkevesebbig bírja az fizet egy kör üdítőt. Csináltuk párszor
F/24
2/19 anonim válasza:
Igen, volt. Egyébként egy elég beteg játékot játszottunk...
18f
3/19 anonim válasza:
Sajnos nem volt csak olvastam, hogy nyugatabbra letezik ilyen. Szivesen kiprobalnam.
5/19 anonim válasza:
Csoportos szexre konnyu talalni de csak hokira nem sajnos.
6/19 anonim válasza:
Hogy mennyire gyakori vagy ritka, azt nem tudom, ilyesmit nem igazán szoktak közhírré tenni. Nálunk is csak egyszer volt ilyen, egy őszi gyümölcsszedő táborban, jórészt 16-17 évesek voltunk és összesen hatan csináltuk. Elég hosszú lenne az egészet leírni, lényeg, hogy nem fejeztük be, szóval nem tartott élvezésig, a végét már közülünk négyen maguknak oldották meg, ketten egymásnak.
7/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Vajon arra mennyi esély van, hogy ismeretlenekkel hozzon össze ilyet az embert? Mostanában gondolkodtam rajta, de nem tudom, hol lehet egyáltalán ilyenre srácokat keresni.
2023. szept. 24. 21:44
9/19 anonim válasza:
Ismeretlenekkel szerintem is esélytelen, meg az a baj hogy volt már olyan is hogy a csoportos hokiból orállá változott a szitu.
10/19 anonim válasza:
Engem is nagyon erdekel, irjatok nyugodtan
19f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!