Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem vagy ne?
Pár hónapja van egy fiú az életemben akibe nagyon belezúgtam..
Ő 28 éves, van gyereke, felesége, titkon viszont biszexuális és velem chatel, telefonalunk, képeket küldözgetünk egymásnak és most érkezett el oda a titkos románcunk, hogy szeretne velem lefeküdni.. Én egyébként full meleg, törékeny lelkis srácnak mondanám magam, és őszintén nagyon szívesen adnám neki oda magam.
Kicsit azt érzem, hogy előző okoknál fogva, mi sosem leszünk felvállaltan egy pár, szóval valószínű ha marad is, maradunk így.
A kérdésem fő szempontja, hogy használjunk óvszert vagy ne?
Én őszintén nem szeretnék,ellenben tartok tőle hogy ő a feleségén kívül mással is szokott lenni...
Segítséget kérek!
Fiú/16
Jól seggbe kéne rúgni a nős barátodat,hogy észre térjen.
És ez enyhe,,mert nem ez jutott eszembe először...
Én nős pasival nem kezdenék ki. Nem tudnék tükörbe nézni. Úgy érezném, hogy szétcseszem a családját. Én nem akarnék ennek részese lenni.
Főleg Neked, az érzékeny lelkeddel, rezonálnod kéne erre az erkölcsi dilemmára... És ezután egy helyes döntést hozni.
A védekezés meg alap kellene, hogy legyen. Bármiről is beszélünk. Ettől az esettől teljesen függetlenül mondom.
Nehogy már a kérdező legyen a hibás abba, hogy egy nős fűzi...
Itt a nős a genyó,két okból is ! A srác csak megingott és belezúgott.
Jó, én nem 16 éves vagyok, idősebb, nekem ez villant be elsőre. De ez az én véleményem. Magamból indultam ki.
Nem a srác a főbűnös, sry, ha ez így ment át. De kettőn áll a vásár, és én ebben a helyzetben éreznék a saját részemről is felelősséget.
Kettőn áll a vásár és mindenkinek van valamekkora felelőssége, döntési szabadsága.
Ezért is kért tanácsot, mert nem egyszerű a helyzet. Ez az én véleményem.
+ bármiről is van szó, védekezés, ezt nem győzöm hangsúlyozni
Mivel a fő kérdésed az hogy használjátok-e óvszert, az én fő válaszom hogy igen, használjatok, az elejétől a végéig. A pasi egy kamugép aki folyékonyan hazudik a nejének, gondolod akkor neked igazat mond arról hogy egyáltalán ki van vizsgálva? Nyilván nem. Húzzatok csak gumit.
A mellék válaszom az, hogy nem kéne vele semmit sem csinálni, és nem a pasi neje vagy gyerekei miatt, hanem magad miatt. Ha tényleg kis törékeny lelkis srác vagy, a mentális egészséged rá fog menni, hogy sosem vállal majd fel, hogy sosem leszel neki első (sem második, sem harmadik), hogy ha erre esetleg rámegy a családja amikor kiderül azért tutira téged tesz felelőssé, és hogy amint kell neki újra egy kis izgalom akkor simán egy szó nélkül ki fog dobni. Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!