Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rossz biszexnek lenni?
Biszex srácként irom, hogy én megszenvedem a biszexséget. Ha sráccal vagyok akkor kivánom a csajokat ha csajjak akkor a srácokat. 2 hosszú kapcsolatom volt csajjal és mindkettőnek azért lett vége mert akármennyire is monogám akarok lenni, akármennyire nem akarom megcsalni, egy idő után annyira felerősödik bennem az érzés hogy vágyom a farokra hogy inkább véget vetettem a kapcsolataimnak... Tudom fejben dől el minden, de ezek szerint én gyenge vagyok fejben.
Ha valakinek van valami jól bevállt praktikája hogyan legyen erősebb fejben szivesen fogadom a tippeket.
A kérdező túláltalánosítani akar. Ha talál néhány oylan biszexet, aki ráillik a sablonjára, elhiteti önmagábval, hoyg mintha minde biszex egyformnán ugyanúgy működne.
Holott ahány biszex, annyiféle.
Kérdező, te egyformán működsz a többi heteróval? Feltéve, hogy hetero vagy. Mert ha igen, akkor baj van a toronyban - a szavaiddal élve.
Egyáltalán nem rossz. Eleve nem "kell" nekünk mindkét nem, hanem csak "vonzódunk hozzájuk". Óriási a különbség.
Pont akkora nálunk is a félrekúrás iránti kísértés, mint a heteroknál, csak több a lehetséges partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!