Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, rossz vagy jó a testem? 24/F
24/F vagyok. Sose voltam még fiúval. Kívánom,de sokszor undorodom hogy mekkora szégyen hogy biszex vagyok... mégis érdekelnek és izgatnak a fiúk'^'♡♡
Kép rolam: [link]
Nem szégyen az, hogy biszex vagy éld meg a vágyaid ha ezt akarod de ne haragudj nekem nem jön be a tested.
Ha nem írod, hogy 24 vagy sokkal idősebbre gondoltam volna.
Elég bénán sikerült a kép, de azért nagyjából látható a lényeg.
Nekem bejönnek az ilyen testalkatú srácok ☺️ F29
Van akinek bejön, hogy testesebb vagy, másoknak meg nem. Ízlés kérdése. Néha látom neten, hogy valaki kimondottan "chubby" kategóriában keres.
Ha pedig nem vagy megbékülve a testeddel, akkor bármikor lehet kezdeni edzeni, diétázni.
Bántásmentesen írom,hogy tényleg olyan a tested,mint egy negyvenes apunak :(
Ahogy az 1-es is írja,idősebbnek tűnik ez alapján...
Előző, ne általánosítsunk. ;) 40es férfi vagyok, vékony testtel, és testfotóm alapján 25-30nak szoktak nézni, arcommal együtt 30-35nek.
A kérdező teste valóban kissé molettbe hajló, de szerintem, kérdező, ne avval foglakozz, milyen a tested, hanem keress scárot, aki szexelne veled. Én elsősorban szopni szeretek, ha gondolod, írj rám, nekem szinte mindegy, hogy néz ki a partner, azonban találkozáskor a kisugárzásod, lelki alkatod dönt. A feminimebb, lányosabb lelkialkat vonz, de nekem elég az is, ha korrekt, normális a jellemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!