Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecen környékén még működik a nudista strand??? Latóképi strand?
30-aska: Remélem nem az én irodámba fogsz jönni, ha esetleg szükséged lesz egy ilyen büntetőeljárásban védelemre. Jó lesz neked egy kirendelt védő is, ők védik a legjobban a hozzád hasonló ügyfeleket. A pereik 3/4 részét elbukják.
Puszika te kis meztelenkedő cukika!
Ne válaszolj, mert csak a #szex miatt keveredtem ide, de máris leveszem a figyelést a kérdésről, mert értelmesebb kérdésekre és kommentekre szoktam csak válaszolni, és te nem igazán illesz bele ebbe a körbe.
Bocsika🤪
31 - Így négyszemközt áruld már el, hogy mennyiért vetted a "diplomádat"?!
Tudod Nyuszifül, amire itt hivatkoztok :
"205. § (1) Aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Honnan veszed azt a baromságot, hogy mi naturisták a nemi vágyaink kielégítése vagy annak felkeltése miatt vetkőzünk meztelenre? És hogy mutogatjuk magunkat? Nem hallottál/olvastál a naturizmus egyes számú törvényéről, miszerint a naturizmusnak semmi köze sincs a szexhez?
(2) "Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából tizennegyedik életévét be nem töltött személy előtt szeméremsértő magatartást tanúsít, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Hát "mester" ezt is nagyon benézted: az inkriminált tény nem valósul meg, mert ez egy egészen más kávéház! Erőlködhetsz persze, de csak félhülye pojácát csinálsz magadból...
(3) "Ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti."
A kertünk beton kerítéssel van körbe kerítve, ha a szomszéd meglátna meztelenül - ahogy a Mindenható Teremtő minket (téged is!) erre a világra vezényelt - akkor azt csak úgy teheti, ha felmászik a kerítésre és onnan kukkol. Ezzel viszont az én emberi méltóságomat sérti meg! De hála az égnek, totál ép elméjű szomszédaink vannak!
Képzeld: 17-től 21-ig 14-en anyaszült meztelenül sütöttünk rablóhúst! Illetve később csatlakozott hozzán a szomszéd és a neje, mert nem bírtak ellenállni az illatoknak, meg a hangulatnak! Igaz, ők normális szomszédok, dolgoznak és nem kukkolnak helyette... (ők is levetkőztek, mert nálunk ez házirend, ez az alap.)
Ezúton szeretnélek megnyugtatni, hogy akkor sem mennénk az irodádba, ha lenne irodád...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!