Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecen környékén még működik a nudista strand??? Latóképi strand?
A Látóképit odaadták a horgászoknak!
De - úgy hallottam - lesz egy, mert a sok német aki a BMW miatt Debrecenbe költözik, azok (is) igénylik!
Különben Hajdúszoboszlón egész nyáron működött a nudi a fürdőn belül!!!
Ha ott nincs már, nem olyan messze van a Nyéki nudi.!
Tudom ajánlani a Nyékládháza -Muhi közötti Debreceni-tó nudiját !
Évekkel ezelőtt én voltam a Vekeri -tónál. Ott is nudiztunk a szigeten.
Azt nem tudom, most szoktak-e ott lenni ?
Nem hivatalos nudista strand, az biztos.
2 - A Debreceni-tónál is jó a nudi, de sajnos nem olyan már mint régebben: sok a textiles mozizó.
3 - Mi is nudiztunk már az idén a Kati-tó (Vekeri-tó) szigetén, voltak mások is - a kutya nem zavart...
A Kati tavon túl van egy félbehagyott kajakos-pálya, tavaly előtt oda mentünk, és meglepően sokan voltak. Tavaly nem voltunk, és az idei helyzetet sem ismerem ott.
Kellemes hely volt igaz több mint 25 éve nem voltunk már ott. Az nem lenne rossz ha tényleg az autógyár miatt kialakítanának arrafelé egy nudista strandot. Az utóbbi években mi is a hajdúszoboszlói strand nudista szigetére jártunk.
53N
5 - Jó lenne, ha nem csak a németek miatt alakítanának ki nudit... de ha csak így megoldható, akkor hajrá!!!
(szerintem a Macsi Balcsi kiváló tó lett volna, de azt is a horgászok nyúlták le, ugyanúgy mint a Látóképi tavat))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!