Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiú biszexualitás jelei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú biszexualitás jelei?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy fiúknál mik a biszexualitás előjelei?

Belsőleg szeretném kérdezni, viselkedésében milyen jelei lehetnek, illetve beszélgetésnél mi az ami feltűnhet ami alapján előjel hogy biszex?

Jelen esetben egy 9-es, fiatal srácról van szó akinek ez az első hete abban a suliban ahova én járok. Random odajött hozzám beszélgetni úgy hogy nem is ismerem de többször láttuk egymást, volt hogy rám is nézett. Sietésben voltunk mert tesire kellett átöltöznöm és nekik is tesi volt szóval nem tudtam sokat beszélni vele. Ez nem egy biztos jel ezért szeretném megkérdezni hogy mi egyéb lehet még. Egyébként 1 évvel vagyok idősebb nálam és talán bejövök neki?

Normális, nem elítélő válaszokat szeretnék, aki tud ebben segíteni annak nagyon megköszönném

F

#fiú #meleg #biszexualitás #biszex fiúk #biszexualitás jelei
2023. szept. 6. 21:49
1 2
 11/17 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
76%

sajnos nincs ebben tapasztalatom de remelem sikerul szoba elegyedni vele. kerdezz egyszeru dolgokat, milyen az orarendje (jojo tudod a valaszt:) ) milyen az elso benyomasa a sulirol, tanarokrol. mit csinalt a nyaron. hogy tetszik a varos neki (ha mashonnan koltozott oda sulivaltas miatt). aztan alakul, ha akar valamit o is, akkor eszre fogod venni. ha meg csak siman zavarban volt mert nehezen baratkozos tipus, az is lefog esni:)

azoknak a nyomorult fideszes patkanyoknak akik itt mentalis betegeznek, pedig minden jot kivanok!

2023. szept. 7. 03:55
 12/17 anonim válasza:
20%
szia én sejtem ki vagy, és nem nem jössz be.
2023. szept. 7. 04:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát senki nem tudja de olyan pulcsit vettem magamnak aminek a hátulján egy nagy lila pillangó van, ez azért elárulhat pár dolgot annak aki benne van az ilyen témában
2023. szept. 7. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:
77%

10# ha valaki lepontozza, érvelje is, adjon jobb ötletet.

Ja nem is tudtok, csak megy a lepontozás.

2023. szept. 7. 22:10
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 nem tudom miért megy ez
2023. szept. 7. 22:37
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező kommentje:"Egyébként külsőre úgy néz ki"

Miért? Hogy néz ki külsőre egy biszexuális? Úgy, mint egy heteroszexuális? Vagy úgy, mint egy hozzád hasonló homoszexuális, nagy lila pillangós pulcsiban?

És akkor még te kérdezed a Gyk népét, hogy mik a "belső (...) viselkedése" a biszexeknek, és hogy ez hogyan derülhetne ki egy beszélgetésből?

Sikerült megint összehoznod egy teljesen zagyva és fölösleges kérdést.

Senkire nincs ráírva, hogy milyen a szexuális orientációja.

Az pedig, ha beszélgetni akar veled, csak annyit jelent, hogy beszélgetni szeretne veled, de a melegek hozzád hasonlóan előszeretettel képzelnek be maguknak olyan dolgokat, amiknek semmi köze nincs a homoszexualitáshoz, csupán magukból kiindulva sokakról hiszik azt, hogy ugyanolyan melegek, mint ők maguk.

Vagyis te azt hiszed a srácról, hogy biszex.

Pedig ebben a "történetben" csak egyetlen dolog biztos, hogy te homoszexuális vagy. Minden más csak a képzeleted szüleménye...

2023. szept. 7. 23:07
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vagy nem tudok róla hogy volnának előjelei.

Vannak lányos stílusú heterók és olyan melegek vagy biszexek akik férfiasabbak az átlag heteróknál is, egyikből nem következik törvényszerűen a másik.

Önmagában az hogy odament ismerkedni veled még nem indokolja azt hogy ilyesmivel gyanusítsd meg.

Az egyetlen dolog ami fixen bizonyítja a hajlamot az amikor áll a cerka vagy ha szerelmes,azért azt is ki lehet szúrni. Ennél mondjuk több kell hozzá.

2023. szept. 12. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!