Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiú biszexualitás jelei?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú biszexualitás jelei?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy fiúknál mik a biszexualitás előjelei?

Belsőleg szeretném kérdezni, viselkedésében milyen jelei lehetnek, illetve beszélgetésnél mi az ami feltűnhet ami alapján előjel hogy biszex?

Jelen esetben egy 9-es, fiatal srácról van szó akinek ez az első hete abban a suliban ahova én járok. Random odajött hozzám beszélgetni úgy hogy nem is ismerem de többször láttuk egymást, volt hogy rám is nézett. Sietésben voltunk mert tesire kellett átöltöznöm és nekik is tesi volt szóval nem tudtam sokat beszélni vele. Ez nem egy biztos jel ezért szeretném megkérdezni hogy mi egyéb lehet még. Egyébként 1 évvel vagyok idősebb nálam és talán bejövök neki?

Normális, nem elítélő válaszokat szeretnék, aki tud ebben segíteni annak nagyon megköszönném

F

#fiú #meleg #biszexualitás #biszex fiúk #biszexualitás jelei
2023. szept. 6. 21:49
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Egyébként külsőre úgy néz ki.
2023. szept. 6. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Inkább szeresd a lányokat!
2023. szept. 6. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
9%
3# támogatom, legyen lmbtq csoport, majd jól lealázzuk a mentális betegeket :D
2023. szept. 6. 22:39
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Miről beszéltetek? Lehet alapból is ilyen a személyisége, könnyen ismerkedik.
2023. szept. 6. 22:45
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
A homoszexuális topicban tedd fel a kérdésed, majd ott kiokosítanak milyen jeleket vegyél.
2023. szept. 6. 23:01
 6/17 A kérdező kommentje:
Látom sikerült levenni hogy normális válaszok legyenek, #5 sajnos rengeteg rossz dolog történt az életemben egészen kicsi koromtól kezdve, biztos lehetek benne hogy az is közrejátszott a személyiségemben, de igen eltaláltad. #6 valahogy bedobom oda is a kérdést, köszi hogy szóltál.
2023. szept. 7. 00:38
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 sok idő nem volt mert tényleg rohantam, megkérdeztem melyik osztályba jár, sportol -e valamit, meg hogy van -e ismerőse, volt osztálytársa a suliban most hogy új. Holnap meg fogom keresni mert meg tudom nézni az órarendjét, ha esetleg van olyan aki tud jó kérdéseket hogy miket kérdezzek tőle akkor amikor odamegyek hozzá. Amikor random odajött akkor szemembe nézett és mosolyogva elpirult amikor le akart pacsizni, utána kb 10 másodperces csönd, azzal kezdtem utána hogy melyik osztályba jár.
2023. szept. 7. 00:50
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Ismerkedj vele, aztán kérdezd meg, hogy van-e barátnője, vagy van-e aki tetszik.
2023. szept. 7. 01:49
 9/17 anonim ***** válasza:
98%
Aztán talán elárulja...
2023. szept. 7. 01:49
 10/17 anonim ***** válasza:
29%

És illetve, sokan tudják, hogy meleg vagy?

VAgy látszik rajtad?

2023. szept. 7. 01:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!