Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legérdekesebb szitu, amikor valaki igent mondott a szere?
Ha egy szex klubban odamész valakihez és csak úgy megkérdezed hogy lefeküdne-e veled, akkor azért lehet rá számítani, hogy igent mond. Ha a nyílt utcán kérdezed meg ugyanezt, akkor már kevésbé.
Mi volt a legérdekesebb vagy legfurcsább vagy leghihetetlenebb szituáció, amikor szexre kértél valakit és ő igent mondott? Vagy éppen téged kértek meg.
Piacon kért egy árus.
Jó, ismerősöm volt, és beszélgetni mentem, de akkor sem szokványos.
Egyszer összefutottam egy régi ismerős csajjal. Felmentem hozzá, iszogattunk. Éjjel 2 körül mondtam, hogy akkor megyek haza. Azt mondta, hogy nem kell, szóval maradtam...
Iszogattam egy csajjal, akkor ismertem meg. Esélytelennek láttam, hogy bejövök neki. Végül ő mászott rám.
Odajött hozzám egy csávo, hogy nem-e lenne kedvem szexelni vele, nyílván mondtam, hogy nem
Aztán megkérdezte akkor se ha 23cm a farka? Aztan igy belementem vegul
Egy buliba nagyon tetszett egy srác amit észre vett mert mindig kerestem a tekintetét!
Én sem hagytam őt hidegen, úgy ment el előttem,hogy a feneke súrolta a lágyékom ,pontosabban a farkam!
Meglepődtem mikor mögöttem termett és a fülembe súgta,nem bírom tovább,5 perc múlva gyere fel utánam az emeletre!
Na ná,hogy mentem!
Egy kávézóban.Leült egy pasi mellém és elkezdett a szexről beszélni.Mit
szólnák egy oda-vissza cumihoz.Jó képű volt és nagyon dagadt a nacija.
felmentünk hozzá.Nadrágok le.Megláttam a farkát és ledöbbentem.Hatalmas
és vastag volt.Rögtön a számba vettem.Szét dugta a torkom.Hatalmas mennyiséget löt a torkomba.Ömlött ki a szám mellet.Azután ő vett kezelésbe
Utána....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!