Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki leszopta magát????
Figyelt kérdés
Reménykedem nem csak én vagyok az egyedüli, aki le tudta magát szopni.... Olyan szégyen érzetem van emiatt...
De hibáiból tanul az ember...
Írtok nekem egy sztorit , hogy volt miképpen alakult?
Vagy csak én veszem komolyan?
2023. szept. 5. 18:06
2/11 A kérdező kommentje:
Hány Éves vagy?
2023. szept. 5. 18:10
3/11 anonim válasza:
Igen! Még most is megy! Feleségemmel együtt is szopjuk a farkam. Imádjuk!
45F 170cm kb. 58-60kg vékony testalkat.
4/11 anonim válasza:
Kamasz koromban ment, akkor nem annyira értékeltem a dolgot azt akartam hogy más csinálja, már nem megy pedig értékelném hiába csinálják nekem jól és rendszeresen 😅
5/11 anonim válasza:
Tiniként tudtam, akkoriban rendszeresen csináltam is, bár nem volt kényelmes.
8/11 anonim válasza:
Csak a veget tudtam picit bekapni mikor nagyon hajlekony voltam, meg nyalogatni. Nem volt rossz 😊
9/11 A kérdező kommentje:
Ti is betegek vagytok.... A kíváncsiság hajtott engemet is, milyen érzés lenne az , ha valaki bekapja... :) Azóta várom, hogy bekapják, de nem történt meg... ÓÓÓ Szerelem, a szerelemnek is köszönhetem, na meg saját magamnak... De nincs minden hiába veszve.... Még összejöhetek egy jó csajjal :) Szerintetek?
2023. szept. 6. 20:35
10/11 anonim válasza:
Én rendszeresen leszopom magam.
Te se szégyelld, hanem csináld ameddig hajlékony vagy. A hajlékonyság idővel csökken, és bánni fogod hogy nem használtad ki a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!