Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik jó barátom átkarolt alvás közben, mit jelenthez ez?
Néhány napja elmentünk horgászni haverommal, egy sátorban aludtunk és hajnal közelében úgy keltem hogy kis kifli nagy kifliben alszunk.
Eleinte azt hittem álmodom igy csak élveztem a helyzetet, majd leesett hogy most tényleg igy alszunk. Ő teljesen hozzám volt simulva, az érintése és a közelsége is nagyon jól esett. Emellett meg még volt reggeli merevedése is amit nagyon jó érzés volt érezni. Majd éreztem hogy kezd felkelni igy tettettem az alvást, elvégre is ő bújt hozzám. Ivott egyet és próbált visszafeküdni mellém ugyanúgy, de még talán közelebb is bújt. Tudtommal heteró mivel eddig csak csajai voltak illetve most is van barátnője. Visszaaludtam és utána már úgy keltem hogy ő horgászott.
Utána az alvásról annyit beszélünk hogy jól aludt e meg hogy én hogy aludtam, de nem hoztam fel hogy hogyan keltem. Érdemes lenne rákérdeznem hogy emlékszik e arra mikor felkelt inni? Lehet hogy csak úgy aludt hogy azt hitte a barátnője mellett fekszik? De akkor miért feküdt volna ugyanúgy mellém?
Egyébként ő tudja rólam hogy biszex vagyok, évekkel ezelőtt elmondtam neki és azóta sem kezelt máshogy.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!