Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni szeretnék?
Miért van az hogy fiúként sokszor arra gondolok hogy jó lenne valakit le**opni?De amikor odakerülök hogy valaki beteszi a számba, már nem kívánom.Viszont még így is vigégcsinálom amit elkezdtem.És még egy kicsit élvezem is.
Miért csak addig kívánom?
Biszex férfiként bárkit leszopok (titokban, diszkréten) aki a jelenlétemben józan, normális, és egy kicsit is szimpatikus. (Nyilván léteznek kivételek, de mondani se kell: rokont, kiskorút NEM.)
Lehet kisfarkad, nagyfarkad, metélt, fitymaszűkületes, mindegy. Empatikus, figyelmes vagyok, nem fogazok.
Nem mellesleg vékony testalkatom van.
Mégsincs túljelentkezés, finoman szólva. Pedig józan életű, rendes férfi vagyok, hamincasnak szoktak nézni. Ja, nagy baj, hogy valójában 40 felett járok...?!
Nekem nincs pénzem utazni, érdekes, hogy másnak sincs pénze (??), senkinek, utazni... Vidéki vagyok.
Én kimondottan kisfarkú srácot keresek, akit diszkrét keretek között élvezésig szopnék. Izgat a dolog.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!