Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni szeretnék?
Miért van az hogy fiúként sokszor arra gondolok hogy jó lenne valakit le**opni?De amikor odakerülök hogy valaki beteszi a számba, már nem kívánom.Viszont még így is vigégcsinálom amit elkezdtem.És még egy kicsit élvezem is.
Miért csak addig kívánom?
Ugyanettől félek én is. Nem csináltam még soha, de lehet, hogy "élesben" más lenne az érzés. Viszont gondolati szinten, hogy le***pjak egy f***t, a vágy baromi erős és izgató.
44F
Köszönöm a válaszokat!
És nem tudjátok véletlenül hogy hogyan tudnék olyan párt találni aki megelégszik csak az orállal?
Mert akikel ismerkedtem mind többet akart
#8 Itt is nagyon sokan vannak, akik csak orált akarnak. Olvasd a kérdések alatti válaszokat. Én megelégszem orállal is, feltétel, hogy én mindeképp szophassak, az esetben a másik is szophat engem, ha akar. Vagy egyszerre egymást. Feltéve, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Az eredeti kérdésedre: ha egyszer erős a vágyad, a megoldás az, ha veszel végre bátorságot kipróbálni, és majd utána nyilatkozz, tetszett-e.
De ne magadra erőltesd a szopást bármi áron, hanem csak olyan férfit sz0pj le, akivel a találkozón érzed, hogy megbízol benne, és jól esne leszopnod. Még ekkor se garantált, hogy élvezni fogod, de ez esetben már ki tudod deríteni, hogy élvezed-e.
(Ha csak gyorsan túlesni akarsz az egészen, avval valszeg csak elveszed a szopástól a kedvedet.)
Azt is tudom javasloni, gondold végig, neked tetszene-e, ha előbb téged szopna-e le a partnered, hátha attól VELE bátorságot merítesz ahhoz, hogy utána te is leszophasd őt (ha engedi).
A legtöbb embernek elsőre fura csinálni, de mire befejezi, általában megtetsziik neki és másodikra már nem fura, nem ideges, hanem csak élvezi. A hetero csajok is így vannak evvel először, többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!