Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az alkalmi?
Figyelt kérdés
Akik alkalmit keresnek, azok mindig ugyanazzal akarják az alkalmit?2023. aug. 27. 18:40
1/9 anonim válasza:
Alkalmi: általában egy alkalom és mindenki megy az útjára, ezért alkalmi...
2/9 anonim válasza:
Van rendszeres alkalmi is.Általában ugyanazzal,és akkor amikor mindketten ráérnek.
Egészségileg ez a legjobb.
3/9 anonim válasza:
Nekem az alkalmi azt jelenti, hogy csak szexre találkoztok. Ez lehet egyéjszakás is, de hosszabb távú szexkapcsolat is.
N
4/9 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdést!!!
2023. aug. 27. 19:14
5/9 anonim válasza:
4: nem feltétlen ugyanazzal, de ezt csak az adott személy tudhatja. Az alkalmi fogalmában nincs benne az, hogy kivel mikor hány emberrel hogyan akarja csinálni. Azt hittem ez egyértelmű
6/9 A kérdező kommentje:
Nem nekrm nem egyértelmű.
2023. aug. 27. 19:20
7/9 anonim válasza:
6
Pedig itt egy páran nagyon egyértelmű választ adtunk.
Alkalmi tehát csak alkalmakkor, lehet ugyanazzal de az már nem alkalmi inkább szex kapcsolat.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem eleve túlbonyolíitottnak tűnik. Ha valakivel az ember rendszeresen szexel bizonyos időközönte, az nem alkalmi szerintem, csak névleg. A szexkapcsolat meg nrkem totál ertelmetlen akármi.
2023. aug. 27. 19:38
9/9 anonim válasza:
Alkalmi = egy alkalom, többnyire igen rapid ismerkedés. Ha már rendszeresen összejárnak az nem alkalmi, hanem szexkapcsolat.
Egyébként mindegy mi a definíciója valaminek, a lényeg hogy mindenki jól érezze magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!