Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit jelent az alkalmi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az alkalmi?

Figyelt kérdés
Akik alkalmit keresnek, azok mindig ugyanazzal akarják az alkalmit?
2023. aug. 27. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi: általában egy alkalom és mindenki megy az útjára, ezért alkalmi...
2023. aug. 27. 18:45
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

Van rendszeres alkalmi is.Általában ugyanazzal,és akkor amikor mindketten ráérnek.

Egészségileg ez a legjobb.

2023. aug. 27. 18:48
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

Nekem az alkalmi azt jelenti, hogy csak szexre találkoztok. Ez lehet egyéjszakás is, de hosszabb távú szexkapcsolat is.

N

2023. aug. 27. 19:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem értitek a kérdést!!!
2023. aug. 27. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
4: nem feltétlen ugyanazzal, de ezt csak az adott személy tudhatja. Az alkalmi fogalmában nincs benne az, hogy kivel mikor hány emberrel hogyan akarja csinálni. Azt hittem ez egyértelmű
2023. aug. 27. 19:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nekrm nem egyértelmű.
2023. aug. 27. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6

Pedig itt egy páran nagyon egyértelmű választ adtunk.

Alkalmi tehát csak alkalmakkor, lehet ugyanazzal de az már nem alkalmi inkább szex kapcsolat.

2023. aug. 27. 19:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem eleve túlbonyolíitottnak tűnik. Ha valakivel az ember rendszeresen szexel bizonyos időközönte, az nem alkalmi szerintem, csak névleg. A szexkapcsolat meg nrkem totál ertelmetlen akármi.
2023. aug. 27. 19:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmi = egy alkalom, többnyire igen rapid ismerkedés. Ha már rendszeresen összejárnak az nem alkalmi, hanem szexkapcsolat.

Egyébként mindegy mi a definíciója valaminek, a lényeg hogy mindenki jól érezze magát :)

2023. aug. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!