Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy véletlenül összetalálkoztatok alkalmi szexpartneretekkel a magánéletben?
Egy meleg társkereső oldalon ismerkedtem meg egy domináns férfival, akivel 2-3 havonta találkozunk. Olyankor kis időre kb a kurvája vagyok, amit szokott is mondani, kb mindent engedek neki amihez épp kedve van. Rendszerint keményen bánik velem és aláz, amit nagyon élvezek de csak akkor és csak ott a négy fal között.
Viszont nem szeretnék vele találkozni máskor és máshol, kínosan érezném magam mert a magánéletben szégyellem ezt és teljesen más beállítottság vagyok.
Esetleg valaki volt/van ilyen helyzetben és történt vele hogy véletlenül összefutottatok? Mi történt?
Azért attól tartok hogy mivel a r.bancaként kezel, nehogy legyen valami.. Bár nem túl nyomulós, néha rám ír hogy nem megyek-e, de már akkor is felveszi ezt a stílust, pl köszönés nélkül annyit ír hogy "áll a f.szom, rád vár r.banc". Aztán írok neki hogy nem jó, akkor nem válaszol. Ha kedvem van, akkor találkozunk, aztán olyankor néha kikapok hogy a múltkor nem mentem.
De nyilván látja hogy élvezem ezeket a helyzeteket és hogy mi fér bele, még ha néha feszegeti is a határokat.
Elárulná már valaki, miért olyan jó, ha ribiként bánnak valakivel?
Mi visz arra egy átlag, normális férfit,hogy ezt elviselje egy másik férfitől ?
Több ilyen férfiről is tudok,akik mind ezt a "bánásmódot" igénylik,aztán után mind azt mondja,szégyelli magát.De arra nem tud válaszolni, miért megy bele.
Tényleg érdekelne a miértje !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!