Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelsz vagy mersznel volt mar hogy valakit arra kertek hogy fogja meg egy fiu haverjanak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 15:24
11/21 anonim válasza:
Hany evesen mennek ilyen szintu felesz v mersz jatekok? Oszinten erdekel.
13/21 anonim válasza:
Nem mondanám tudományos felmérésnek, de én 17, 18 éves koromban játszottam először. Ezt kb vehetjük az alsó korhatárnak. A felső függ a nyitottságtól, ami az évek múlásával változhat pozitív, vagy negatív irányba. A feleségemmel és egy baráti házaspárral 40 körül is játszottunk. Sajnos, másik városba költöztek, így vége lett.
14/21 anonim válasza:
Sajnos még nem volt benne részem :(
15/21 anonim válasza:
Egy alkalmas társaságban én is játszottam volna -- de ez már a multé .
16/21 az agy válasza:
Mi csak totorokmetszésig jutottunk el. Volt, hogy az ötödikről kiugrás volt a legdurvább. Nálunk az adott szó mindent megér.
17/21 anonim válasza:
2 fiu, 2 lány
Le kellett szopnunk egymást, és a spermát át kellett adni az egyik lánynak, aki tovább adta masik lánynak!
18/21 anonim válasza:
Meg kellett fogni de nadrágon keresztül csak.
19/21 anonim válasza:
Mai fiatalok közt ennyi homár van? Hogy kérdezés nélkül fogdossak egymás faxat??
Bar en nem mai gyerek vagyok,de a mi idonkben ezert pofanveres jart volna...
20/21 anonim válasza:
Nálunk csak leszbi dolgok voltak fiu bi nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!