Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A pasim kiverte a legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim kiverte a legjobb haverjanak egy hazibuliba reszegen, szerintetek meg kene beszeljem ezt vele vagy hagyjam inkabb?

Figyelt kérdés
(nem tudja hogy tudom,a legjobb baratnömtöl tudom aki törtenetesen a haverja egyik baratja.)
2022. ápr. 19. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Pfffff. Ez mindennapos dolog.
2022. ápr. 19. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
Ha tudsz rá ezek után is FÉRFIKÉNT tekinteni akkor hagyd. Ha csak egy szánalmas kancsót látsz benne akkor gyorsan dobd ki.
2022. ápr. 19. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
30%

Mi ez a divat mostanában, hogy minden második kérdés arra vonatkozik, hogy fiú barátok kiverik egymásnak? Ez tényleg mindennapos lett? Amikor én fiatalabb voltam, nem vertük ki egymásnak a barátaimmal, mondjuk mi heterók voltunk akkor is, meg ma is.

Ha zavar, beszéld meg vele. Legközelebb meg majd leszivattyúzzák egymást.

2022. ápr. 19. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen a legjobb családban is megesik.
2022. ápr. 19. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
hány évesek vagytok?
2022. ápr. 19. 21:16
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Mi ez a divat mostanában, hogy a heterok beszólogatnak egy biszex/homo kategóriában mostanában? Amikor fiatalabb voltam és elkezdtem ide feljárni nem volt még ennyi kíváncsi hetero. :D
2022. ápr. 20. 08:02
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
És még a pasidnak hívod?
2022. ápr. 20. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
97%
a nők el se tudják képzelni, hogy hány srác csalja őket egy másik sráccal
2022. ápr. 20. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!