Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok ezt a perverziót a barátnőtök kedvéért?
Figyelt kérdés
Hosszú évek óta van egy barátnőm elmondta a legnagyobb vágyát,hogy egy másik pasival együtt,egyszerre sz*pják le a f@rkam.
Persze tudja hogy ez nagy kérés cserébe,ha bevállalom utána csinálhatom vele és az egyik barátnőjével.
Szóval ti ezt bevállalnátok?
2023. aug. 25. 14:32
21/36 anonim válasza:
Ha a csajnak az élete legnagyobb álma, hogy a szerelme vele együtt szopjon faxt, akkor azt a csajt sürgősen pszichiáterhez kell vinni. Valami nagyon nem stimmel vele.
22/36 anonim válasza:
Amúgy azt ugye tudod hogy miert keri a közös szopást? Mert a másik csávó őt fogja megdugni előtzed azzal a farokkal, ami elötte a te szadban is volt. Bocs hogy behoztam a realitást.
23/36 anonim válasza:
Be mivel egy sráccal csalom fél éve
24/36 anonim válasza:
Én be, de ha téged nem izgat, sőt, taszít is, akkor ne menj bele.
25/36 anonim válasza:
Ha a csaj meg egy másik faszi együtt felváltva szopna engedném. Én nem szopnek az biztos
26/36 anonim válasza:
Igen, és úgy is, hogy a feleségemmel együtt is szoptam. Úgy ahogy közösen puncic is nyaltunk, miután a két nő leszopott és kinyalta a fenekem. De a legjobb az volt, mikor a sráccal 69-be szoptuk egymást és közben a feleségem meg nyalta, dugta a nyelvével a fenekem.
45 bi f
29/36 anonim válasza:
en bevallalnam igen. szerintem jo lehet azis ha fiu szop.
30/36 anonim válasza:
Szóval hagynod kellene, hogy a barátnőd egy másik pasival közösen leszopjon téged. Ezután egy édeshármasban megdughatnád a barátnődet és az ő barátnőjét.
Ha én lennék te, egy kérdésem lenne a barátnődhöz. Ezt eddig miért nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!