Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom arra, hogy fiú alázzon?
Milyen alázások izgatnak?
A miértre kár keresni a választ, ki kell élni a vágyakat amik vannak!
Az okokat megkeresni összetett és hosszú, pszichológiai folyamat. Javalsom, kezdd el megélni vágyaidat. Az okok kereséséhez meg legegyszerűbb egy pszicholoógus, de szerintem fontos, hogy olyan, akiben megbízol, és akivel összhangban vagy. Páciens még nem voltam, viszont tanultam némi pszichót.
Persze te magad is kutathatod ennek okát, de nem tudom, hány éves vagy (kb 25, vagy 30 léves kor felett már van esély, feltéve, hogy intellektuális alakt is az illető, aki a saját jellemzőinek okát keresi).
Ha az okok mégis érdekelnek, itt a gyakorin van néhány részleg, pl az Egyebek-en belül az önismereti rész, ott is kiírhatod szerintem. Valamint van egy Egészség/mentélis betegségek rész is, ahol szoktak fejtegetni okokat, habár én NEM tartom betegségnek azt, amiről írsz, dehát nézőpont kérédése, ki minek véli.
Léteznek általános tényezők, amelyek gyakran okokként jelentkeznek, és léteznek egyéni okok is.
Addig is, amíg keresed az okokat, javaslom, éld meg vágyaidat, csak ügyelj, megbízható partnerrel! Arra gondolok, aki nem visszaél a helyzettel, hanem szerepjátszik veled. Pszichológusok / pszichopterapeuták egy része szintén szokott csinálni terápia gyanánt szerepjátékokat, akár csoportos terépia keretében, ahol kijelölheti az aktuális páciens, a többiek közül ki melyik szerepet játssza el.
Nálam egyébként félig-meddig jellemző, ami nálad, avval az eltéréssel, hogy én nem alázásra vágyom, hanem kedvességre, megbízhatóságra. Ugyanakkor én is kiszolgálni vágyom a férfipartnerem, biszex férfiként. Én is szeretem az ondót az arcomon, azonban nem alázás miatt, hanem mert imádok maszatos lenni tőle, élvezem, hogy a férfi megkönnybbül attól, hogy használja a szám, az arcom, ilyen módon. A lelkületem női oldalát szeretem megélni, amikor férfival vagyok, azonban bánjon velem úgy, mint egy lovag, közben várja el tőlem, hogy kényeztetem őt.
Az is igaz, nem mindenre vagyok hajlandó, szóval nálam kompromisszumos, mit teszek meg egy férfiért és mit nem. A leggyakoribb jellemző az, hogy lehetőleg én szoglálhassam ki a férfipartnerem (ha nem is minden téren és nem is mindenféle módon).
Úgy is mondhatnám, általában nem vágyom arra, egy férfi kiszolgáljon engem, de arra nagyon is, amit tudok, megtegyek érte, szexuálisan. Leglábbis 90%-ban erre vágyom, pasikkal. (A nők között élem meg a férfiasabb oldalam, ahol egyenrangúság dominál részemről.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!