Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok ha izgat hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok ha izgat hogy egy fiú alázzon?

Figyelt kérdés
Csajjal ilyesmi nem izgat mert nem érezném igazán megalázónak. Azonban fiúkkal szex nem izgat de ilyen helyzetben pl hagynám hogy orálisan kényeztessen vagy nekem kelljen őt.
2020. ápr. 27. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Biszex és beteg
2020. ápr. 27. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
2020. ápr. 27. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normális, és igen, lehet hogy biszex vagy.
2020. ápr. 27. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egész biztos, hogy biszex vagy.
2020. ápr. 27. 12:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biszex vagy, mivel a saját nemeddel is vágysz különféle szexuális jellegű "dolgokra". Ez mellett még szubmisszív is.
2020. ápr. 27. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szubmisszív hajlammal rendelkező passzív vagy.
2020. ápr. 27. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg hogy jó veled a szex. A kategorizálást meg hagyjuk a brit tudósokra.
2020. ápr. 27. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán vagy biszex szerintem... lehet, hogy a női oldalról teljesen normális vagy, de a férfiről tuti mazo-jellegű cucc van, de ez nem meríti ki a biszex fogalmát, mert nem érzel a fiúk iránt semmit, mármint a luksi nem vonz. Velem ugyanez a helyzet, szeretem a szép férfi lábakat, szeretném, ha megtaposnának, de ez ebben ki is merül. De elég látni is őket, vagy látni a cipőket, viszont rühellem az összes többi dolgot, ami a melegek közt van. Na jó, egy-egy csók felizgat :) De minden más csak és kizárólag nővel. Ez olyan félfszomtudja milyen bimazo dolog lehet, tisztára el vagyok bszva :D
2020. ápr. 29. 02:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8-as az anális közösülés nem izgatja, de az orálisban benne lenne akár oda-vissza is. Szóval van szexuális töltete a dolognak, így biszex.
2020. ápr. 29. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!