Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek biszex vagyok?
Alkohol hatására az ember magatartása, gondolkodásmódja, megnyilvánulásai képesek megváltozni, főleg akkor, amikor beáll az úgynevezett részegség.
Én, fiatal 17 éves szemmel nézve, erre abszolút nem mondanám azt, hogy biszexségre utal. Szerintem semmi baj nincs azzal, hogyha a barátnőddel vagy annyira jóba, a kapcsolatotok már olyan mély szinten tart, hogy ilyenbe belemenjetek, akár részegen is... Ha úgy érzed viszont, hogy tényleg az alkohol generálta hatások váltották ki a cselekedeteidet csupán és egyébként nem vonzódsz a lányokhoz, akkor nincs amitől paráznod. Sőt, örülj annak, hogy fiatal korban ezt is megtapasztaltad, ezáltal is tisztítva az identitásodat.
Szokták mondani, “ az vagy aminek tartod magad”, tehát ha te nem érzed magad biszexnek, akkor nem vagy az, ha annak érzed, akkor sincs semmi baj, ezt magadnak kell te eldöntsd. Amit tudok mondani az az, hogy ne állj ellen az érzéseidnek és nyilvánulj meg mindig a teljes önvalóddal. Remélem segítettem! :)
Vicces,ahogy a 17 éves leírja,hogy nem vagy biszex!Pedig,aki kinyalatja magát,és ő is kinyal egy másik csajt stb az bizony biszexuális,ezen nincs mit szépíteni!😂 Az alkohol csak feloldja a gátlásokat,de ezek szerint ez benned volt.
egy 24 éves nő 😉
Alkohol oldja a gátlásokat, de nem leszel más ember tőle.
Lehet hogy van benned egy kis biszex hajlam, de megsúgom, még nagyon sok emberben, csak nem beszélnek róla. Ez nem azt jelenti hogy a lányokat is ugyanúgy szereted mint a fiúkat. A biszexualitásnak vannak fokozatai. Van aki csak kicsit vonzódik a saját neméhez-vagy épp az ellenkezőhöz- , meg olyan is aki csak testileg vonzódik a saját neméhez, érzelmileg csak az ellenkezőhöz. Akármelyik is vagy, semmi baj nincs vele, nem kell pánikolni, és felcímkézned sem muszáj magad ha nem akarod. Jól érezted magad és kész:)
Őszintén szólva, hogy biszex vagy-e azt nem tudom, de valami hajlam biztosan van benned és ez valószínűleg eddig is benned volt csak az alkohol oldja a gátlásokat és valószínűleg ezért merted most ezt megtenni. Talán a barátnőd is így volt vele. És ezzel nincs semmi baj. Megbeszéltétek, hogy kivagytok éhezve és jó barátnők módjára segítettetek egymás problémáján. :D
Szerintem nem kell ezen sokat filózni. Örülj neki, hogy volt egy élvezetes estéd és kész. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!