Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogyan értette ezt?
Figyelt kérdés
Megkérdeztem egy pasit aki korábban tetszett, de ma már csak barátzónába tettem, hogy mit gondol a rendelt táskám színéről.
Azt mondta ez nem pszichológiai kérdés. És egy ilyen smile: 😃
Szóval csak le akar pattintani ?
2023. aug. 20. 19:05
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos h az utolsó dolog ami érdekli az a táskád színe
2/6 anonim válasza:
Nem egyszer neki kellett futnom ennek a kérdésnek, és szerintem ennek nemcsak a fáradtságom az oka.
4/6 anonim válasza:
Nem feltétlen. Ennyiből ne vonj le következtetéseket. Kérdezz rá inkább, beszéld meg vele, mi a szitu részéről, ne totózz
5/6 anonim válasza:
Aki érti ezt a kérdést, az mentálisan beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!