Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak kíváncsiságból szexelnék fiúval is felállna?
Embere válogatja. Az aktívok közül akik szeretik az anált, nekik fel szokott állni általában, nyilván.
A többi biszex férfinak meg attól függ...
Biszex pasi vagyok, nekem csak úgy nem áll fel férfiakra, mivel nálam lelki összhangtól függ, hogy kezdenék-e valamit pasival. Na meg elsősorban passzív vagyok, legtöbbször nincs is szükségem arra, hogy pasira nekem felálljon, mivel én szopok, és szeretném majd dugatni is magam.
Egy időben egy netes partnerkeresőn ingyenes meztelen erotikus masszázst kínálva ismerkedtem "kíváncsi hetero" srácokal, pasikkal - az volt a megbeszélés, hogy nem kötelező, hogy a végén legyen valami happy finish, de ha valaki felizgul a masszázs hatására, vagy úgy érzi a masszázs végén, hogy esetleg jól esne neki, ha lenne valami, én szívesen leszopom vagy kiverem neki. (Persze csak nekem tetsző, vonzó pasikat vállaltam be.) Sok olyan jelentkező volt, aki tényleg nem volt előtte még pasival, és csak a kíváncsiság, meg az ingyen masszázs lehetősége hajtotta, és előre is jelezte, hogy nem biztos, hogy erotika is belefér/menni fog majd neki. Mégis kb 100 esetből csak egyetlen egy (egyébként nagyon szimpatikus) srác volt, akivel több alkalomból egyszer sem jött össze, hogy kielégítsem, mert nem tudott bekeményedni, pedig tényleg mindent megpróbáltam, szájjal is. Szóval ne aggódj, ha megfordult a fejedben a dolog, akkor menni is fog.
Olyan is volt, nem is egy, akinek persze felállt a masszázstól, de amikor a szopásra került volna a sor, vagy már el is kezdtem azt, zavarba jött a számára szokatlan helyzet miatt, és mondta, hogy inkább hagyjuk abba, mert úgyse menne neki. Ilyenkor sose erősködtem, de végül mindegyik visszajött vagy még akkor meggondolta magát, és kérte, hogy próbáljuk meg mégis újra - és végül mindnek (a már említett egyetlen srác kivételével) sikerült is elmennie :).
Nekem egyszer felallt fiura mikor jatekbol verekedtem vele 17 evesen
. Szerintem ha tovabb mentünk volna meg lehet jo is kisülhetett volna belöle :D en azt mondom probald ki es akkor meglatod 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!