Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ti kipróbálásként szexelnétek vastagabb farkú pasival?
Figyelt kérdés
Vajon ez szokványos dolog a nők részéről, vagy csupán nekem sikerült kettővel egymás után összefutnom?2022. okt. 28. 17:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, de csak punciba.
Igen, de csak anál
Igen (ez mindet takar)
Csak orál
Véletlenül sem.
Megfordult már a fejeden
Minden további nélkül
Volt már benne részem, soha többé
Bakancslistás
Mi a vastag?
26 szavazat
3/10 anonim válasza:
Ha úgy alakul, szívesen. 2 dolog "aggasztana": hogy fél percig sem tart majd, vagy hogy nem elég kemény. (Ja, és persze hogy el ne szakadjon a gumi rajta...)
4/10 A kérdező kommentje:
Megértem az aggodalmad. XD
2022. okt. 28. 17:29
5/10 anonim válasza:
Tudom nem nekem szól, de nekem ketten is azt mondták kép alapján, hogy ezt már nem.😀
6/10 anonim válasza:
Persze. De nem úgy, hogy hú, vastag, akkor gyerünk fel. Inkább csak egy plusz pozitívum, ha szimpatikus a pasi. Csak a farka miatt nem feküdnék le vele, de jó lenne egyszer érezni egy vastagabbat is.
7/10 anonim válasza:
A vastagabb farkú pasi is ugyan olyan mint a vékonyabb farkú. Mindkettőben volt részem, annyi, hogy a vastagabb nehezen ment be, de érzésre nem volt semmivel másabb.
A hüvely felveszi a farok méretét. Nem ezen múlik egy jó szex.
8/10 anonim válasza:
Az igent valsztottam, de ez a kritérium nem lenne eleg ahhoz, hogy csak ennyi miatt lefekudjek egy pasival.
9/10 A kérdező kommentje:
Kedves hölgyek! Minden elismerésem a tiétek!
Kifejezetten szimpatikus amit írtok. Kipróbálnátok, de csak önérzetetek, és tiszteséges női mivoltotok megtartása mellet.
Ritka, de megbecsülendő tulajdonság.
2022. okt. 29. 04:55
10/10 A kérdező kommentje:
Bár el tudom rólad képzelni, hogy van bizonyos tapasztalatod mid a szex, mind a témával kapcsolatban.
Azt viszont felejtsd el, hogy minden nő egyforma!
Ez a Te véleményed. Elfogadom/elfogadjuk.
2022. okt. 29. 05:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!