Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek hány fiú partneretek volt eddig?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?2023. aug. 10. 23:58
1/18 anonim válasza:
28 vagyok és 4 kb, de dugás egyikkel se.
3/18 anonim válasza:
33 és csak egy partner, de vele évekig orál.
5/18 anonim válasza:
31 ev. Partner 40 korul de 3 oral kivetelevel csak kozos hoki volt.
7/18 anonim válasza:
nekem 72 különboző de sok rendszeresen evekig tartott. Tuom soknak tűnik de 12 eves korom óta csinálom lányok mellett. Mos 42 vagyok vagyis húsz éve. Évente kb 2-3 partner van. Az esetek 90%ban én
szoptam őket néha ők engem. Es összesen 2en dugtak meg.
8/18 anonim válasza:
30at akartam írni :D es volt par ev kihagyas
9/18 anonim válasza:
3 fiú volt,mindegyikőjükkel orálig mentem el.Kamasz korom elejétől kb 8-10 sráccal vertem együtt.42 vagyok most.
10/18 anonim válasza:
1 alkalom volt egy nálam idősebb férfival. Orál volt kölcsönös, engedte volna az anált de nem volt gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!