Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok eddig hány fiú partneretek volt?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok most? Nekem még egy se, de azt hallottam, a meleg/bi srácok többsége 1-2 tali után új partnert keres.2022. márc. 6. 09:06
1/10 anonim válasza:
29 vagyok. Az első srác 15 évesen szopott le. Azóta 30 tuti volt.
2/10 anonim válasza:
35 éves vagyok. 100 tuti volt. Hisz nyáron elég sok srác kanos. Így olyankor heti 1 simán van. Azaz egy nyáron simán van 8-10 fiú. Amit ha felszorzok 15 évvel...
4/10 anonim válasza:
3 srac
20 csaj
22 eves vagyok. :)
5/10 anonim válasza:
Még csak egy, de az már jó rég volt. Többnyire én szoptam őt, de néha viszonozta is.
32f
10/10 anonim válasza:
Azt hittem kivétel.leszek,de nem...3 srác
1shemale
3csaj.
37/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!