Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől melegedtem be felnőttkoromra?
Figyelt kérdés
Egész életemben hetero voltam csak a nők izgattak szexuálisan.
Egy ideje viszont a semmiből elkezdtek tetszeni a férfiak, megnézem őket az utcán, fantáziálok meg maszturbálok rájuk.
Ott tartok hogy le is feküdnék férfival.
Mitől kezdtek el vonzani a férfiak is?
2023. aug. 2. 10:51
1/6 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám. És főleg az egyetemisták...
2/6 anonim válasza:
Mindig benned lehetett a vonzalom, csak most jött elő.
3/6 anonim válasza:
A világnak ezt a részét még nem ismered, értelmes ember kiváncsi a világ egészére és nem csak egyik szeletére.
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mi vonz a férfi szexben?
Biztos megvolt benned mindig, csak most jött elő :)
5/6 anonim válasza:
Nem Te vagy az egyetlen ! Ez elég sok férfinél alakul így. Nézd meg pl. a hotbull adatlapokat.! Nagyon sokan szeretnék először kipróbálni fiúval és átlagban 40-45 évesek. Lehet már a punciban kipróbált mindent, vagy únja az asszonyt, a megszokást és előtörnek a rég elnyomott kíváncsi vágyak.
Legalábbis én hasonló voltam !
6/6 anonim válasza:
A fasz izgató. Minek maradnál ki a férfias játékokbó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!