Milyen magas leszek felnőttkoromban? 17f
Figyelt kérdés
Most olyan 166-170 között vagyok. Emiatt lehet majd hátrányom párkapcsolat terén?2021. nov. 20. 22:08
1/13 anonim válasza:
Kivételesen elfelejtetted leírni, hogy apukád hány centi. Eddig minden alkalommal hozzátetted ezt is. És mindig azt válaszoltuk, hogy ezt nem lehet így megmondani, de valószínűleg nem leszel magas.
2/13 anonim válasza:
Ezt senki se tudja megmondani elore. Hat leszukul a kör az tuti.. a nalad magasabb csajok egybol kiesnek, de a tobbiek kozul is sokan inkabb a magasakra buknak. Enis 170-175 vagyok es neheziti a dolgokat, de volt boven baratnom 😀 sok az alacsony csaj es ha am jolnezel ki, joarc vagy meg stb akkor nincsgaz
3/13 anonim válasza:
Kb. ekkora maradsz. Nagyon nagy növésre már ne számíts, max egy pár centire.
5/13 anonim válasza:
Kérdező, látom jó a szombat estéd.
7/13 A kérdező kommentje:
faterom 174 cm körül van
2021. nov. 20. 22:52
8/13 anonim válasza:
Én 17 évesen voltam 172 és 18 ra lettem 176
18f
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor még nincs semmi veszve😁
2021. nov. 21. 07:53
10/13 anonim válasza:
Nyolcas vagyok: Persze h nincs de azért ne felejtsük el h nem mindenki egyforma😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!