Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 talira szoktatok partnert keresni vagy fixet kerestek?
Ha annyi tízforintosom lenne,mint ahányan lelki összhangra hivatkoznak, régen többemeletes villát vehettem volna belőle :)
Fontos igenis a kinézet,mert pl ápolatlan,modortalan emberrel nem hiszem,hogy kezdene valaki is.
#11 részére:
#10 vagyok (biszex férfi). A modortalanság nem küllem, hanem lelki vonás ,lelki tulajdonság. Tehát nálam számít a férfipartnernél is, hogy modortalan-e, vagy sem!
Azonban engem tényleg nem nagyon izgat a külső, talán csak a hatalmas mackók állnak távol tőlem, nem gerjedek rájuk. Azon kívül nekem tényleg szinte mindegy a külső, egy alap ápoltság legyen, és kész.
Ugyanakkor, pasival egyszerűen nem élvezem a szexet általában az esetben, ha lelkileg távol állunk egymástól.
Ezért nálam melegszexre alapvetzően szinte tényleg csak a lelki összhang számít, és az mindenképp!
Van jó pár szexhaverom jelenleg, mivel uni vagyok így van köztük aktív meg passzív is. Néha van 1 alkalmas partnerem is ha átutazok valahol pl.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!