Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 talira szoktatok partnert keresni vagy fixet kerestek?
Figyelt kérdés
Én pl inkább az utóbbira szavaznék. Kort is írjatok.2023. júl. 30. 10:38
1/16 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2023. júl. 30. 10:40
3/16 anonim válasza:
Csak és kizárólag fixet szoktam.
Kor: 26.
4/16 A kérdező kommentje:
Én 29
2023. júl. 30. 10:57
5/16 anonim válasza:
Ha nagyon jó a szex, akkor többször is akarok vele lenni. Ha nem jó, akkor nem.
6/16 anonim válasza:
Fix partnert keresek aki biszex aktív 40 - 50 közt :)
7/16 anonim válasza:
es mi van ha valakivel amugy nem jo a szex? Emiatt felek alkalmizni xd mivan ha nem vagyok jo es tema leszek utana 😂 hogy de szar es gaz volt a csaj
25/L/L
8/16 anonim válasza:
Fixet,de mivel tudom,hogy csak a szája nagy minden passzívnak,ezért nem is érdekel.
Ábrándozzanak csak ...
9/16 anonim válasza:
8 as. Én pont aktívat keresek és eddig mind le mondta vagy eltűnt.
10/16 anonim válasza:
Mivel pasival nálam a lelki összhang dönt, nem igazán a küllem, így örülnék, ha megtalálnám azt az egyet, akivel össze lehetne járni szexre, orálozni. Ettől függetlenül nincs ellenemre a kaland sem.
40es vékony biszex férfi, uni/passzív (inkább női szerepben szeretek lenni, de attól függ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!