Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex férfiaktól kérdezem: szexelnétek férfival egy nő előtt? 55N
Figyelt kérdés
Az érettebb korosztály válasza érdekel elsősorban.2023. júl. 24. 21:27
12/35 anonim válasza:
Igen benne lennék. Az lehetne higy a nő mondja,higy mit csináljunk.
1x csókoloztam a haverommal, a barátnőink előtt. Mondjuk ők is előttünk.
13/35 anonim válasza:
Kettesben egy pasival nem, de egy nő előtt - vagy vele együtt - igen.
14/35 anonim válasza:
Barátommal többször szexeltünk az első feleségem előtt. Volt, hogy a nejem igazította be a pélót a másik fenekébe.
16/35 anonim válasza:
Rettentően izgatna egy ilyen szituáció.
F53
17/35 anonim válasza:
Ha beszállna a nő is, miért ne?
18/35 NNNándi válasza:
Ez nagyon izgató. Párom is szereti nézni ahogy pasival vagyok. 41f biszex passzív.
19/35 anonim válasza:
Igen. Nálunk ez már megtörtént, hogy egymás feleségei elött szexeltünk a feleségem barátnőjének a férjével. A lányok is részt vesznek benne. Ők is élvezik, és örömüket lelik ezekben a szeánszokban. Mind a négyen biszexek vagyunk.
44 f biszex uni
20/35 anonim válasza:
Hát, azokhoz csatlakozom, akik azt mondják: IGEEEEN :)
Mondjuk én eleve 2F 1L felállásban vesztettem el a szüzességemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!