Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Down-szindrómás emberrel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Down-szindrómás emberrel lehet legálisan szexelni? Ha lehet, te kipróbálnád?

Figyelt kérdés
Ugy tudom, az ertelmi fogyatekossag miatt jogilag nem cselekvokepesek, mint a felnottek. Tehat jogilag kvazi gyerekek, meg ha felnott testben is.

2023. júl. 23. 21:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdező! Ha a te gyereked lenne Down szindrómás, és egy magadfajta szexuálisan megkörnyékezné, akkor sem lenne gondod azzal?
2023. aug. 27. 14:33
 22/28 A kérdező kommentje:

Nehéz downos fejjel gondolkodni, mivel nem vagyok az.

Lehet, hogy ez az egész állapotuk teljesen más gondolkodást feltételez...

Mindenesetre én, ha downos gyerekemet testileg-lelkileg csak emelné az együttlét nem-downossal, akár csak szexuális kapcsolat, amiben jól érzi magát, akkor miért akadályoznám meg?

És itt jön az a kérdés, hogy én a felnőtt downos gyerekemet mennyire kezelhetném felnőttként, vagy gyerekként, hogy utóbbi esetben inkább megtiltsam neki? Nem tudom, mert nem ismerem annyira ezt az állapotot... mert lehet, hogy ő saját belátása szerint benne lenne egy ilyen kapcsolatban, persze közben meg nem venné észre, hogy a másik fél esetleg csak szexuális tárgyként használja. Ugyanakkor ő is használatja így a másik felet, bár írtátok, hogy nagyon kötődőek, akkor már más a helyzet... nem tudom.

2023. aug. 27. 19:28
 23/28 A kérdező kommentje:

Hogyha meg lehetne értetni vele és a szexuális partnerével közös megegyezésük lenne, hogy csak szexuális kapcsolatban lennének egymással időnként, és ő ezt kérné tőlem, akkor elfogadnám.

Bár lehet, hogy a lelki kötődés miatt szerelmet is érezne a szexuális partner iránt egy idő múlva, amit a másik nem szeretne viszonozni...

2023. aug. 27. 19:30
 24/28 A kérdező kommentje:
Az előző mondatom pedig azt jelentené, hogy lelkileg sérül, vagyis abban az esetben természetesen nem szeretném ezt a "kapcsolatot".
2023. aug. 27. 19:31
 25/28 anonim ***** válasza:
35%
Össlze vissza beszelsz kérdező. Nem mered bevallani hogyha neked lenne Downos gyereked, lerugnád a tökeit annak, aki szexelni akarna vele, mert magyarázhatod, de egy beteg embert akar kihasználni.
2023. aug. 27. 19:41
 26/28 A kérdező kommentje:
#25 na erdekes modon nekem van perverziom, nem neked, megis a te etikai erzeked van a beka segge alatt... akkor most melyikunk a "jobb" ember? :) csak ugy halkan gondolkozz el... az, hogy pervi vagyok, nem jelenti azt, hogy ki is hasznalnam masok elesettseget.
2023. aug. 27. 23:12
 27/28 anonim ***** válasza:
63%
Te szerencsétlen kérdező! Te meg az etika? Down szindrómassal te csak szexelni akarnál, azaz kihasználnad! De az én "etikám" van a béke segge alatt... 🤡
2023. aug. 28. 02:07
 28/28 anonim ***** válasza:
47%

Fantazia szinten sem normalis, de hogy meg is tedd..Inkabb probald meg kiverni a fejedbol oket. Ehhez eleg annyit tenned, hogy vedd eszre magad

Ne legy ennyire aberralt!

2023. aug. 28. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!