Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Down-szindrómás emberrel lehet legálisan szexelni? Ha lehet, te kipróbálnád?
Nehéz downos fejjel gondolkodni, mivel nem vagyok az.
Lehet, hogy ez az egész állapotuk teljesen más gondolkodást feltételez...
Mindenesetre én, ha downos gyerekemet testileg-lelkileg csak emelné az együttlét nem-downossal, akár csak szexuális kapcsolat, amiben jól érzi magát, akkor miért akadályoznám meg?
És itt jön az a kérdés, hogy én a felnőtt downos gyerekemet mennyire kezelhetném felnőttként, vagy gyerekként, hogy utóbbi esetben inkább megtiltsam neki? Nem tudom, mert nem ismerem annyira ezt az állapotot... mert lehet, hogy ő saját belátása szerint benne lenne egy ilyen kapcsolatban, persze közben meg nem venné észre, hogy a másik fél esetleg csak szexuális tárgyként használja. Ugyanakkor ő is használatja így a másik felet, bár írtátok, hogy nagyon kötődőek, akkor már más a helyzet... nem tudom.
Hogyha meg lehetne értetni vele és a szexuális partnerével közös megegyezésük lenne, hogy csak szexuális kapcsolatban lennének egymással időnként, és ő ezt kérné tőlem, akkor elfogadnám.
Bár lehet, hogy a lelki kötődés miatt szerelmet is érezne a szexuális partner iránt egy idő múlva, amit a másik nem szeretne viszonozni...
Fantazia szinten sem normalis, de hogy meg is tedd..Inkabb probald meg kiverni a fejedbol oket. Ehhez eleg annyit tenned, hogy vedd eszre magad
Ne legy ennyire aberralt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!