Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a méretbeli különbség a lankadt és a merev pénisz között?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?2023. júl. 22. 20:05
11/19 anonim válasza:
#10 Nézni egy dolog, szájban érezni ugyanezt egy másik :)
12/19 anonim válasza:
Én a számban szeretem érezni ahogy megmerevedik. Sokkal izgalmasabb, mint csak nézni.
13/19 anonim válasza:
Lankadtan 13cm
Állva 19cm
22 éves vagyok 😁
14/19 anonim válasza:
Lankadtan átlag 5-8 cm, állva korábban 14/6 volt. Viszont az által, hogy híztam, a hossz lement 12-re.
15/19 anonim válasza:
Mereven: 18cm
Lankadtan: 15cm
Húsfarkam van, 3 centit nő csak.
Egyszer még sulis koromban egy csajszi meglátta lógva, sikítva szaladt ki a szobából, mert azt hitte, hogyha feláll sokkal nagyobb lesz! De szerencsére később bátrabb lett és megynyugodott, hogy nem extém nagy állva. xdd
16/19 anonim válasza:
Nekem 7 centit nő.
Lankadtan: 9
Állva: 16
24 éves vagyok.
17/19 anonim válasza:
Nekem lankadtan 3cm
Erektált állapotban 11cm
Kemény, szép, csak sajnos kicsi
😣
19/19 anonim válasza:
Lankadtan 8-11 centi között ingadozik. Onnan aztán 16-ig meg tud dagadni, ha már nagyon kanos vagyok. Amúgy 15-re nő meg.
43 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!