Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok párok 3asban nem volt gond esetleg 1 méretbeli különbség?
Hogy megértsd a többesek "logikáját". Swingerben vettünk már be néger fickót, s bár nem mindegyik négernek van nagy (ez egy hülye sztereotípia), de a pasasnak egy kisebb lófüttynyi volt. Tetette a "dolgát", normális volt, amikor jeleztem neki game over akkor udvariasan megköszönte a lehetőséget és kiment a szobából. S a partnerem hálás volt hogy segítettem ezt az élményt is átélni neki.
Meg vettünk be nálam kisebb méretűt is. Nem a mérete miatt, csak szimplán balfék volt, úgy kellett helyretenni, folyamatosan irányítani. Még épp' azon a határon volt hogy ne zavarjam ki a szobából, de egyikőnk sem bánta hogy végre elhúzott a tag. Utána kicsit túlgondolta, jött volna beszélgetni, puncsolni hogy klubbon kívül is, meg elérhetőséget kunyerálni. Pffff... a finom jelzésekből nem értett, úgyhogy végül elég konkrétan hajtottam el a francba, hogy kopjon már le. A partnerem meg morci volt, mert ugyanúgy idegesítette a figura, meg miért nem ráztam már le korábban, s hogy legközelebb szűrjem jobban az idiótákat.
Kapizsgálod már hogy a többeseknél nem az számít kinek mekkora van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!