Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex voltam Miért lettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex voltam Miért lettem heteroszexuális a második gyerek születése után?

Figyelt kérdés
Biszex lány voltam és ahogy meg szültem a második gyereket( aki most két éves és már le választottam) heteroszexuális lettem miért?

2023. júl. 18. 23:56
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen nincs, senki nem ugrál a szexuális irányultságában.
2023. júl. 18. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Feltételezem, a hormonok miatt
2023. júl. 19. 00:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Épp ezért kérdeztem mert ezt én sem értem hogy eddig vonzódtam 50%nők és 50% férfiak és most meg már csak a férfiak iránt és olyan típusú férfiakhoz is akikhez idáig nem.
2023. júl. 19. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem egyszerűen most ez vonz, és kész. Lehet 5 év múlva már megint tetszeni fognak a nők is. Az ízlésünk akkor is változik amúgy, ha heterók vagyunk.

Én pl 2 gyereket is szültem, és egy kicsit sem vonzanak kevésbé a nők.

De mondok mást. Volt egy időszakom, amikor megőrültem az análért. Aztán évekig nem érdekelt, sőt, kerültem ha csak lehetett. Mostanában megint szeretni kezdtem.

Az ember folyton változik, más a lelkiállapotod, a körülmények, a vágyaid is igazodnak. Semmi nem állandó. Nem heteró lettél. Ahogy vegán sem leszel, ha egy darabig nem kívánod a húst. Engedd el.

2023. júl. 19. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
A kisebbséghez tartozol kérdező? Eszed sincs.
2023. júl. 19. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Nincs felderítve pontosan hogyan, de a szexualitás összefüggésben van a hormonháztartással, szóval ez lehet a nem várt változás mögött. Ismert jelenség pl. heteroszexuális férfiak idősebb korban elkezdenek nyitni a biszexualitás felé.

Állatoknál dokumentált: kanca hormonzavar pl. petefészket érintő betegség esetén csődörként viselkedik.

Nőstény nyulak amelyek a méhben hím testvérekkel körülvéve fejlődnek, "leszbikus" viselkedést mutatnak (egyik teória a homoszexualitást megmagyarázandó a méhben ért hormonhatások).

2023. júl. 27. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A hormonok miatt. En kb 70% nok 30% fiuk irant erdekllodtem, hetero kapcsolatban (nem csaltam meg sosem) aztan egy durva szakitas utan ugy ereztem most egyelore csak a fiuk erdekelnek. Szoval valtozo a dolog.
2023. júl. 30. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!