Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex voltam Miért lettem heteroszexuális a második gyerek születése után?
Szerintem egyszerűen most ez vonz, és kész. Lehet 5 év múlva már megint tetszeni fognak a nők is. Az ízlésünk akkor is változik amúgy, ha heterók vagyunk.
Én pl 2 gyereket is szültem, és egy kicsit sem vonzanak kevésbé a nők.
De mondok mást. Volt egy időszakom, amikor megőrültem az análért. Aztán évekig nem érdekelt, sőt, kerültem ha csak lehetett. Mostanában megint szeretni kezdtem.
Az ember folyton változik, más a lelkiállapotod, a körülmények, a vágyaid is igazodnak. Semmi nem állandó. Nem heteró lettél. Ahogy vegán sem leszel, ha egy darabig nem kívánod a húst. Engedd el.
Nincs felderítve pontosan hogyan, de a szexualitás összefüggésben van a hormonháztartással, szóval ez lehet a nem várt változás mögött. Ismert jelenség pl. heteroszexuális férfiak idősebb korban elkezdenek nyitni a biszexualitás felé.
Állatoknál dokumentált: kanca hormonzavar pl. petefészket érintő betegség esetén csődörként viselkedik.
Nőstény nyulak amelyek a méhben hím testvérekkel körülvéve fejlődnek, "leszbikus" viselkedést mutatnak (egyik teória a homoszexualitást megmagyarázandó a méhben ért hormonhatások).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!