Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti belemennetek ha a legjobb baratnotok meghivna a baratjaval harmasozni titeket?
Voltam hasonló helyzetben egy fél éve.
Én belementem és senki sem bánta meg.
Nem lett belőle probléma sem.
Két alkalom volt.
Én bele egyeztem
Senki nem bánta meg azóta gyakoroljuk ezt a felállást mindenki élvezi senkinek nincs hátránya belőle
Két teljesen eltérő tapasztalatot tudok erre felhozni.
A baráti körben akiben megbízom ők tudják hogy biszex vagyok. Az egyik csaj mondta hogy sokat beszéltek erről a párjával, és nem egy idegennel akarják kipróbálni. Egy ideig "nyaggattak" vele és belementem. Szörnyű volt, nem volt meg a kémia, sem köztük sem köztünk... Nem is csináltuk végig, és utána szép lassan az a csaj kikopott a baráti körből.
A másik egy spontán esetből jött, buliba voltunk többen, volt aki a párjával és volt aki egyedül. Akkor épp régebb óta nem volt senkim és ez érződött is rajtam. A lényeg hogy az egyik csajszi kicsit jobban berúgott és a párja vitte haza én meg kísértem őket. Kb félúton már a csaj elkezdett finoman nyomulni amin meg is lepődtem mert azt hittem ő full hetero. Na mindegy a lényegre térek velük jó volt és többször is összejártunk. Pontosan nem tudom mennyi alkalom volt de kb másfél évig havi 2-3 alkalommal tuti.
Szia 7-es Pontosabban mit jelentett a finom nyomulás .
Amugy vágyakkal sokan tele vagyunk , csak nem jön felszinre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!