Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszterkor részegen leszoptam a legjobb barátomat. Másnap reggel megismételtük, majd ő kiverte nekem. Ma azt írta, hogy szeretne teljesen magáévá tenni. Mindkettőnknek van barátnője. Ti belemennétek? 21/F
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 18:55
1/21 anonim válasza:
Barátnő mellett semmiképpen nem.
2/21 anonim válasza:
Szerintem összejöhetnél spanodal, a két csajszit meg zavard csak hozzám majd megvigasztalom öket.
4/21 anonim válasza:
Vigyázz mert tuti fog fájni.
Amúgy meg mond már el szegény barátnődnek, hogy ne pazarolja az idejét…🙄
5/21 anonim válasza:
Az utolsó mondatig minden oké, de ez barátnő mellett undorító.
6/21 anonim válasza:
6. távol álljon tőlem a kötözködés, de te szerintem az utolsó előtti mondatra gondolsz.
7/21 anonim válasza:
A barátnővel szakíts, de ja, ha kíváncsi vagy, miért ne?
8/21 anonim válasza:
Barátnő mellett valószínűleg nem, de most szingli vagyok és kapható huncutságokra 😅
9/21 anonim válasza:
Barátnő mellett tényleg ne. (Addig küldd le a boltba) :D
10/21 anonim válasza:
Talán igen, eléggé izgat, hogy kipróbáljam. De barátnő mellett nem lenne túl erkölcsös persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!