Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen érzés a szex nőkkel?
Figyelt kérdés
Nemrég jöttem rá hogy biszexuális vagyok. Nem voltam még nővel és érdekelne hogy milyen érzés testileg és lelkileg.
30-as N
2023. júl. 13. 15:17
1/5 anonim válasza:
Csak akkor fogod tudni, ha kipróbálod.
3/5 anonim válasza:
Sokkal jobb mint férfivel
A női test arc sokkal szebb
A bor puhább
És nincs csúnya 🍆
4/5 anonim válasza:
Nehéz jellemezni. Lelkileg számomra többet adott. Ami által talán a testiséget is "bátrabban" éltem ki. Annyit tudok mondani, hogy különleges.
5/5 anonim válasza:
Ugye te is tudod, hogy ez elég hülye kérdés. Nem is lehet leírni, meg nincs is két egyforma ember, egyforma szituáció. Partnertől, helyzettől függően lehet nagyon jó, vagy nagyon rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!