Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, titeket mi izgatott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket mi izgatott leginkább fiúkkal kapcsolatban, ami utána oda vezetett hogy ki is próbáljátok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra például, hogy milyen farka lehet más srácnak, milyen lehet megérinteni, milyen lehet bekapni, milyen az íze vagy esetleg csak szimplán az hogy azonos nemű mint te.

Mikor kezdett el érdekelni és mennyi idő után mertél lépni hogy ki is próbáld?

Speciel engem más farkának az íze és hogy milyen lehet bekapni izgatott. Kolis voltam szóval elég sokat láttam és csak nőtt bennem ez a fajta kíváncsiság és ezért próbáltam ki.

26f

2023. júl. 13. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Engem más farkanak kinézete, íze, játékosság, ha engedik persze, a kíváncsiság h mit reagál arra ha szopják.

Oda adósság, bármit megcsinalni a másiknak, kivéve persze smit nagyon nem szeret a másik.

Én nyaltam anno mosatlan popsit mert a srác akarta, meg tettem simán, nem ízlett nagyon de teljesen bírható, csinálható volt.

(13 évesek voltunk, az volt a kezdet)

Ismerősi körökben lévővel csináltam anno elozsor(13-14,evesen)

Hiszen azt ismerem, barát volt és oda vissza tudtuk h ha esetleg össze is kapunk, ezt akkor se mondjuk el másnak.

Nincs már ilyen ismerős szóval már 6eve nem volt hasonlóm.

(nem ismerkedek itt)

Csak meséltem.

20f

2023. júl. 13. 12:56
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
13 évesen segget nyaltál egyes? 13 évesen még szellemileg érzelmileg kisfiú kiskamasz az ember. Baromira degenerált ez a generáció!
2023. júl. 13. 13:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban az izgat, hogy egy igazán fiatal, de beleegyezési korhatár feletti, fiút szophassak, rendszeresen is akár...

Bpi/Bi

2023. júl. 14. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerűen csak az, hogy vajon milyen lehet, amikor egy másik srác a számban elmegy.
2023. júl. 14. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Maga a szégyen ami izgat ebben. Arra gondolva, hogy annyit se érek, hogy nő jusson nekem. Vagy, hogy le kell vetközzek előtte, ő kineveti a kis pöcsöm, majd szó nélkül lenyom és a számba teszi a mosdatlan farkát, tudatva velem, hogy semmit nem érek, az nagyon begerjeszt. Majd teli lövi az arcom. Esetleg a végén kapok egy szaris kézimunkát, miközben hátratéve kell tartsam a kezem. De ha nem kapok semmit, ahhoz sincs semmi közöm :)
2023. júl. 15. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelt, sőt, izgatott, hogy a csajok miért szeretnek szopni. Annyira izgatott a szopás gondolata, hogy egy este kipróbáltam. Azóta, ha van lehetőségem, szívesen szopok. A dugás "ízét" hasonlóképpen ismertem, és szerettem meg.
2023. júl. 15. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében az vezetett ehhez, hogy amivel se másnak, se magamnak nem ártok, sose értettem, a társadalom miért nézi le, így a melegszexet például. Csajjal jó volt az orálszex oda-vissza, és kezdtem rájönni anno a huszas éveim során, hogy velem egyneművel, pasival miért ne lehetne szintén orálozni...

Ezen kívül konkrétan hogy friss ondót lőjjenek a számba, arcomra, és hogy f@szt vehessek a számba.

A vágyaimban szerepelt az az érzés is, hogy egy nekem tetsző férfinek gyönyört okoznék a számmal. Egyfajta odaadó érzés, kiszolgálni egy nekem tetsző pasit, érezni, hogy élvezi, amit csinálok vele. (Habár NEM vagyok szubmisszív, se mazo.)

Nő mellett a férfias oldalamat,

férfival a nőies oldalamat vágyom megélni, és leginkább a (testileg és) lelkileg nőiesebb férfiakhoz vonzódom.

2023. júl. 17. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem volt semmilyen közös élményem férfival, de már szivesen kipróbálnám.

Először, csak egy közös kiverésre lennék kíváncsi, amikor egymásnak vernénk.

Nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen érzés más farkát megfogni, rámarkolni, nézni hogy élvezi.

Azt már tudom, hogy milyen érzés magamnak csinalni és már kicsit unom is őszinten, ezért lenne érdekes megnézni, hogy milyen érzés ha nekem csinálják.

Aztán majd szimpátia alpján talán jön a többi.

Úgyhogy ha van valaki hasonló kíváncsisággal, írjon nyugodtan.

19f bp

2023. júl. 17. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!