Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik azt mondják, hogy a biszex férfiben nem látják a férfit, azok?
Elég sok nő tévképzetekben él a biszex férfiakkal kapcsolatban.
Vannak dolgok amivel egy férfi azonnal elveszti a varázsát és soha többé nem érdekel szexuálisan.
Pld ha női ruhát vesz fel, hisztizik nyafog mint egy gyerek.
Ilyen az ha alárendelt szerepet játszik szex közben, vagy arra vagyik hogy a seggében turkáljanak.
Ha leszop valakit, férfit szopat vagy dug, vagy őt dugják. Ez abszolút ilyen kategória.
Köszönöm a válaszokat. Én biszex férfi létemre nem tartom prűdnek azokat a hölgyeket, akik kizárólag heteró férfit akarnak. Sőt, az itt felsorakoztatott érvekkel is biszex létemre én is egyet tudok érteni.
Aki a tévhiteket hozta fel... a valóság az, hogy a biszexek többsége (jó nagy többsége) sajnos megfelel a sztereotípiáknak, csak tagadják, és inkább másokat hibáztatnak hogy nekik vannak tévhiteik. Igazán biszex (nőt és fft is vonzónak találó biszex) nagyon kevés van. A férfi biszexeket a meleg férfiak vonzzák igazán, mert ők maguk is melegek, csak ezt nem hajlandóak elfogadni.
Mitől fontos mások véleménye?
Engem rohadtul nem érdekel ki mit gondol, sok nő nem is tudja mennyi biszex pasi dugja őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!