Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti hogy szerettek maszturbálni?
Tini koromban napi 3 volt a megszokott, egyszer volt egy nap alatt 7, de azt már nem nevezném élvezetesnek. 29 évesen jobban szeretem kétnaponta egyszer, de ha kibírom 3 naponta egyszer mert nagyobb az élvezeti faktor és természetesen el is nyújtom. Ez csak akkor igaz, ha nincs párkapcsolatom. Kíváncsiságból vettem egy fleshlight puncit, de annyira nekem nem jött be.
A méretem 18/4,5 jól megvagyok ezzel a mérettel, persze a férfiúi hiúságomat jobban legyezgetné, ha 2-essel kezdődne a hosszméret.
Ti hogy vagytok a maszturbálásotokkal? Kort írnátok és akár méretet?
Én általában 2-3 naponta, de gyakran megesik, hogy naponta is. Néha már unom a kezemet, próbalom valahogy izgalmasabbá tenni, de kipróbálnám már valaki mással eggyütt közösen is kiverni.
Ha te is így vagy ezzel, akkor írj nyugodtan.
19f
Napi egyszer ébredés után. Általában semmi extra, néha lassan verem vagy megszakítgatom.
19 cm hosszú, 3 cm vastag
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!