Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, ti hogy szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti hogy szerettek maszturbálni?

Figyelt kérdés

Tini koromban napi 3 volt a megszokott, egyszer volt egy nap alatt 7, de azt már nem nevezném élvezetesnek. 29 évesen jobban szeretem kétnaponta egyszer, de ha kibírom 3 naponta egyszer mert nagyobb az élvezeti faktor és természetesen el is nyújtom. Ez csak akkor igaz, ha nincs párkapcsolatom. Kíváncsiságból vettem egy fleshlight puncit, de annyira nekem nem jött be.

A méretem 18/4,5 jól megvagyok ezzel a mérettel, persze a férfiúi hiúságomat jobban legyezgetné, ha 2-essel kezdődne a hosszméret.

Ti hogy vagytok a maszturbálásotokkal? Kort írnátok és akár méretet?

2023. júl. 7. 09:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
én 10 évesen kezdtem, kíváncsiságból felvettem a nővérem bugyiját és ettől elindult a dolog.. azóta is nagy kielégülést okoz, ha a partnerem egyik bugyiját elcsenem és otthon abban masztizok
2023. júl. 7. 09:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Olyan korán kezdted? De mit, Dörzsölted vagy már rendesen rámarkolva húzogattad? Én szerintem évekkel később kezdtem bele és még akkor sem tudtam feltétlenül, hogy mit csinálok olyan 12 évesen.
2023. júl. 7. 10:10
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Pár naponta jobb az élvezet :)

Kérdező jó a méreted ;)

2023. júl. 7. 10:21
 4/19 anonim ***** válasza:
34%
Mi ez, valami reklám? Miért jó három naponta verni, de te dolgod, szerencsére nekem nem kell így csinálni
2023. júl. 7. 10:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Átlagban olyan két naponta csinálom, úgy szoktam érdekesebbé tenni, hogy másokkal együtt csinálom online.
2023. júl. 7. 10:40
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még most napi 1-3 az adag 😬 30f
2023. júl. 7. 11:41
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Nekem már csak 2-3 naponta egyszer. ! Akkor sem kőkemény néha, de élvezetes.

68 éves F.

2023. júl. 7. 13:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csinálom amikor jólesik. Ami elég sokszor van így! 48
2023. júl. 7. 14:37
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Hát... a méreted nekem nem jönne be, én ugyanis nem szétszakadni akarok szex közben. Sokkal élvezetesebb, a a 10 centihez van közelebb a partnerá.

Egyébként általában napi kétszer szoktam, munka után, illetve este.

2023. júl. 7. 14:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Reggel zuhanyzás közbe és esteblefekvés előtt verem általába

20/f

2023. júl. 7. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!