Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen biszex vagyok akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen biszex vagyok akkor pontosan?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy alapvetően külsőleg csak a lányok vonzanak/tetszenek. És érzelmileg is csak irántuk tudok többet érezni. A férfiakra egyáltalán nemtudok úgy nézni mint a lányokra, semmit nem mozgat meg bennem a külsejük, sőt általában kifejezetten igénytelennek találom őket.

Viszont ami izgat, az a szopás, meg az hogy ha seggbeb*sznak. Tehát inkább a fasz ténye, meg amit művelni lehet vele. De ennyi. Ezt mondjuk egy nő travi is megtudná adni nekem.

Lényeg a lényeg, hogy így milyen biszexnek számítok? Hogyha csak a f*szra izgulok, lehet az nőn vagy férfin?

2023. júl. 1. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Talán inkább leszbi lehetsz, de nagyon gyenge bi.

Ami az én véleményem a leszbi nőkről, hogy van ízlésük.

Én hetero férfi vagyok, éppen ezért tudok egyetérteni veletek.

Undor fog el egy pasi szagától látványától.

F.44

2023. júl. 1. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Olyasmi vagy, mint én :)

Én enyhe biszexnek nevezem magam.

A különbség közöttünk, hogy én az anált kihagyom a dologból teljesen, csak az orál jön be.

2023. júl. 2. 06:03
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Biszex vagy.Ne is gondolkodj ezen.Szedj fel egy pasit és valósít meg a vágyaid.Tudok tanácsolni helyeket privátban
2023. júl. 2. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
en is hasonloan erzek. de mar sztem ezis bi hajlam
2023. júl. 3. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!