Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak ez a két opció lenne teljesen csupasz vagy teljesen természetes szőrzetű férfit választanál párodnak inkább?
Figyelt kérdés
A teljesen csupasz most azt jelenti hogy minden szőrtelen (kar, láb is)2023. júl. 1. 09:39
1/13 anonim válasza:
Én inkább szőrös srácot választanék
2/13 anonim válasza:
Akkor is a csupaszra szavaznék ha nem kellene választani.
Nekem egyáltalán nem tetszik ha valaki szőrös. Intim tájékon nagyon zavar, a többit elfogadom.
3/13 anonim válasza:
Mindegy lenne, nem a szőr számít, am ha mégis kötelező lenne választani, akkor csupasz inkább
6/13 anonim válasza:
Csupaszat, nekem a férfi test is sokkal esztétikusabb és szexi úgy. Összejárok két fiatal sráccal, ők ilyenek, aki szerint pedig a szőrtől férfi valalki, azt sajnálom a kompenzációs kényszere miatt.
8/13 anonim válasza:
Ja, tényleg látni egy ilyen tendenciát, hogy kakaskodási hímkényszerben lévő, viszont üres madárijesztő testalkatú lények a minél elburjánzottabb arcszőrzettől képzelik nem is tudom minek magukat. Szöget beverni azt nem tudna persze, de legalább közelít az ördöghöz, ahogy a nők szerint egy férfinak kell.
10/13 anonim válasza:
Szőrös egyértelműen. Engem szexuálisan izgat a szőr látványa úgyhogy nálam viszonylag fontos szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!