Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk általában, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk általában, ha fiúval vagytok, akkor inkább aktívok vagytok, vagy van olyan biszex fiú, aki fiúval mindíg passzív?

Figyelt kérdés

2023. jún. 30. 22:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves bi vagyok,bár még nem voltam pasival, de inkább passzív lennék, engem sokkal jobban izgat
2023. júl. 2. 02:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 40 évesen mindkét oldalt csak egyszer próbáltam, összesen kétszer voltam férfival, de mindkettőnek megvan a saját varázsa...mondjuk fájt az első és egyetlen alkalom mikor megdugtak a kollégiumban, de egyben izgató is 23 év távlatából...azt is élveztem mikor én dugtam/szopattam más férfit ráadásul úgy hogy a barátnőjével hármasoztunk, mindenben lehetet élvezet találni :)
2023. júl. 2. 23:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Uni vagyok, de inkább a passzív oldal érdekel, pont azért, mert olyankor azt kapom a másiktól, amit a csajok nem tudnak megadni, maximum egy műfasszal, ami közel sem olyan, mint az igazi.
2023. júl. 3. 08:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a passzív dolgok vonzanak.
2023. júl. 5. 04:31
 15/16 anonim válasza:
100%
Passzív uniként főként a passzív oldal izgat, de vannak olyan részek, amiben nem kizárólag kapni, hanem adni is élvezet számomra.
2023. júl. 9. 06:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább passzív oldalt kedvel bár nem zárkózom el az aktívtól sem de jobban tetszik amikor irányít egy pasi
2023. okt. 20. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!