Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves biszex fiú vagyok. Szeretnék elmenni a glorycaféba, tudtok mondani pár dolgot, mennyi esélyem van egy jobb képű pasival, vagy nővel kefélnem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 19:58
1/5 anonim válasza:
Én is elmennék, de egyedűl nem merek.
3/5 anonim válasza:
Az attól is függ hogy te hogy nézel ki, és h mikor szeretnél menni,stb...
4/5 youngboy26 válasza:
Kérdező, és többiek!
Glorycafé ami a 8 ker Baross utcában van, arról van szó?
Ott voltam, nagyon nem tetszett! semmi nincs, csak járkálás, szemezés, és semmi akció nincs.
Jön egy nagy dagadt 55 éves szemüveges nő este 22h -ra ott kéne lennie, erre 22.20 -kor van ott, és ő cumizik.
Szóval szerintem pénz pazarlás oda menni rendszeresen, 1x vagy 2x, az még oke.
Kérdező, te 18 éves vagy, gondolom csinos, helyes vagy, lehet hogy te ott aratni fogsz, nem tudni.
Az is a tapasztalatom, hogy amikor voltam péntek este, idősek voltak.
Én 31F/bp/bi
5/5 A kérdező kommentje:
Igazábol én sem értem, de egyszer kipróbálnám. Nem akarok áradozni, de ha ilyen a felhozatal akkor én a 170cm, és a 18cm lomposommal meno leszek ott
2021. dec. 28. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!