Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lanyok! 12 cm farokmerettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! 12 cm farokmerettel lenne esélyem nálatok?

Figyelt kérdés
Lányok véleményére vagyok kivancsi, sajnos ekkora mérettel is el lehet érni a legjobb csajokat? 27/F

2023. jún. 27. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi :( nálam a nagyobb méret jon be.

Sokkal jobb és élvezetesebb a kezeimmel, számmal kényeztetni is… es persze a szex is másabb.

2023. jún. 28. 14:24
 22/29 Csupasz makk ***** válasza:
55%
Ne legyen kissebbségi érzésed azért, mert az átlagosnál kissebb van neked! Nekem is csak 12 cm hosszú mereven, 4 cm az átmérôje és soha nem volt gondom ebbôl. Eddig még senki nem tett nekem olyan megjegyzést, hogy túl kicsi lenne. Inkább azon szoktak csodálkozni, hogy körül vagyok metélve, de ebbôl se volt soha probléma. Szerintem jobb, ha az embernek az átlagosnál kissebb van, mint ha az átlagosnál nagyobb lenne, mert a túl nagy farokkal nagyon kell vigyázni, hogy ne okozz fájdalmat a nônek. A kissebbet tövig be lehet dugni.
2023. jún. 28. 19:21
 23/29 anonim ***** válasza:
26%
#22 Ezt te sem gondolod komolyan. :D
2023. jún. 28. 21:44
 24/29 anonim ***** válasza:
78%
Az esély nem ezen múlik. De nekem a nagyobb mind látványra,mind érzésre jobban bejön.
2023. jún. 28. 22:01
 25/29 anonim ***** válasza:
58%

Gyűlölöm magam ezért a válaszért, de a szomorú igazság… esélyed lenne, mert nem szokott az lenni az első kérdésem hogy “hány centi???”…

Tehát mikor odajutunk már azt hinnem nem érdekel mid van, de lehet mikor kipróbálnám akkor eluszna az az esély valószínűleg

2023. jún. 28. 22:18
 26/29 anonim ***** válasza:
39%

#22 egy gyerek kifér ott. A pina tágúl-nyúlik össze vissza.

Akkor szerinted olyan magy gondot okozna egy nagyobb virsli?

2023. jún. 29. 07:28
 27/29 anonim ***** válasza:
88%

22essel viszonylag egyet tudok érteni (nő vagyok)

Van egy bizonyos nagyság amihez már nem tud úgy alkalmazkodni a hüvely

A 26os jól írja azt hogy tágul, összeszűkül, ruganyos és izmos, nem standard mérete van

Viszont van az a nagyság ami fizikai korlátokat szab, minden nőnek más hosszúságú a hüvelye, de pl 20 centis farokkal nem tudsz úgy szórakozni mint a 15 centivel

(Páromat mikor megismertem, beszélgettünk nyilván ilyen dolgokról, és azt mondta hogy sajnos eddig a nők mindig panaszkodtak és x barátnője közül csak egyet tudott rendesen dugni, mert a többinek kegyetlenül fájt)

2023. jún. 29. 08:28
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
Nagyobb mérettel rendelkező biszex férfiként engem nem zavar, ha másiké ilyen pici. A lányokat viszont elmondásuk szerint többnyire annál inkább szokta.
2023. júl. 5. 21:22
 29/29 anonim ***** válasza:

Nekem biszexként kifejezetten tetszik ha egy srácnak pár centivel kisebb az enyémnél.

Úgy vettem észre imádják markolni a nagyobbat.

De számomra a legfontosabb mégis inkább, hogy az a srác kedves-e, jógej-e, meg a farka köré tartozik egy test is, az sportos/vékony-e. Arra beindulok, ha twink kinézete van.

A farka méretènél még fontosabb, hogy tudja használni, akkor elélvezni, mikor tőlem engedélyt kap rá.

Ha már csak a farokra koncentrálunk.

2024. márc. 31. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!