Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! 12 cm farokmerettel lenne esélyem nálatok?
Bocsi :( nálam a nagyobb méret jon be.
Sokkal jobb és élvezetesebb a kezeimmel, számmal kényeztetni is… es persze a szex is másabb.
Gyűlölöm magam ezért a válaszért, de a szomorú igazság… esélyed lenne, mert nem szokott az lenni az első kérdésem hogy “hány centi???”…
Tehát mikor odajutunk már azt hinnem nem érdekel mid van, de lehet mikor kipróbálnám akkor eluszna az az esély valószínűleg
#22 egy gyerek kifér ott. A pina tágúl-nyúlik össze vissza.
Akkor szerinted olyan magy gondot okozna egy nagyobb virsli?
22essel viszonylag egyet tudok érteni (nő vagyok)
Van egy bizonyos nagyság amihez már nem tud úgy alkalmazkodni a hüvely
A 26os jól írja azt hogy tágul, összeszűkül, ruganyos és izmos, nem standard mérete van
Viszont van az a nagyság ami fizikai korlátokat szab, minden nőnek más hosszúságú a hüvelye, de pl 20 centis farokkal nem tudsz úgy szórakozni mint a 15 centivel
(Páromat mikor megismertem, beszélgettünk nyilván ilyen dolgokról, és azt mondta hogy sajnos eddig a nők mindig panaszkodtak és x barátnője közül csak egyet tudott rendesen dugni, mert a többinek kegyetlenül fájt)
Nekem biszexként kifejezetten tetszik ha egy srácnak pár centivel kisebb az enyémnél.
Úgy vettem észre imádják markolni a nagyobbat.
De számomra a legfontosabb mégis inkább, hogy az a srác kedves-e, jógej-e, meg a farka köré tartozik egy test is, az sportos/vékony-e. Arra beindulok, ha twink kinézete van.
A farka méretènél még fontosabb, hogy tudja használni, akkor elélvezni, mikor tőlem engedélyt kap rá.
Ha már csak a farokra koncentrálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!