Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként szeretném kipróbálni a szokást, de van párom, mit lehet tenni?
Érdekelne milyen farkat szopni, de van barátnőm, megcsalni nyilván nem akarom és nem is fogom (arról nem is beszélve hogy nem is tudom ki lehetne a partner amivel kipróbálom).
Aki volt hasonló helyzetben, neki sikerült végül valahogy megélni ezen vágyait? Hogyan?
Nekem a feleségem tud az előzményekről, meg nem is tiltja.
#2-es voltam.
Ha csak a "fizikai" része érdekel, akkor vegyetek egy felcsatolhatóst, amit a barátnőd felvesz, és akkor gyakorlatilag őt szophatod le. (Tapasztalatból írom, nagyon izgató a látvány.)
Ha mindenképp a "teljes" dolog érdekel, azaz egy férfival szeretnéd ezt megélni, akkor ülj le és beszéld meg a pároddal, hogy van egy ilyen vágyad. Vesd fel egy hármas gondolatát, ami csak ebből állna, ha szeretné, ott lehet nézni, és akkor biztosan tudja, hogy nem történt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!